Zeytin25 Doğum sonrası külot pet kullandınız mı acaba eğer kullanan varsa günde kaç tane değiştirme ihtiyacınız oldu ona göre hastane çantama koyacağım pet sayısını ayarlayacağım da😣
Kucukmucize Zeytin25 depend kullandım canım o beli olmuyor ki kimin kanaması çok oluyor vs ben aldığım bi paketi koydum ne olur ne olmaz diye artı bi kaç tane
metehaninannesiii Zeytin25 depend kullandim sadece 1 tane doktorum kullanmami istemedi ozellikle sezeryan olacaksanız önerilmiyor dikis yerleri mikrop kapabilir hava almasi lazim o yuzden normal ped kullab dedi
Ilkayy Zeytin25 sezeryan oldum ben çok kanamam vardı can bebenin kilot bezini aldım enfeksiyon kapmim diye günde 2 defa değiştiriyordum. İcinde 10 tanede var 3 hafta kullandım 15 paket gitmiştir
Zeytin25 Kucukmucize 1 paket aldım bende bir kaç kişi 5-6 tane kullandım sonra büyük boy pede geçiş yaptım dedi bende sonradan kullanılacak bir şey değil ya ne kadar almalıyım bilemedim 😐
Kucukmucize Zeytin25 1 paket al canım yetmezse çok gelirse öyle al bana 1 paket yetti normal uzun pede geçtim