Kızlar enfeksiyon hiç geçmedi..Ne fitiller şaseler antibiyotik hap kullandık gecmedi..Ve dun sanci ile gitti doğrusu 2 gün kesilmeyen sancim vardı..Doktor artk düzelmez dedi ve antibiyotik serum vurdu bana da yine ilaç verdi. Sulcid diye bsy verdi..38+5 de sezeryan olacaktık 17 Aralık ama dedi ki böyle devam ederse 37 de alabilirim dedi..Gelişimi iyi..ciğer geliştirici de vuruldu..2809 gram olmuş boy kilo 2 hafta önde..Ben gitmeseydim belli evde bebegime zarar verirdi..Ilık duş aldığınız halde dinliyorsa ve one baskı varsa ve Rahim geriliyorsa ve de bebeğiniz aşırı kasılır karnınız ikiz bebek gibi görünüyorsa mutlaka gece de olsa bilgi verin..Doktor sevindi ben söylediğim icjn..Kasiklara da vuruyordu bu arada benim sağdan sola asla donemiyordum..Ciğer geliştirici erken vurulması iyi dedi..önlemlerimizi aldık ustelik doktorum sadcee yatak parası aldı diğer sorunlar iğneler agri kesiciler sabaha kadar rilac verdiler 3 kez nst ye girdim hiçbirinden ücret alınmadı özel hastane rutin musterisiyim..