Ccanan25 Merhaba arkadaşlar 2 Li testimin yüksek çıkması sonucu perinatoloji bölümüne yönlendirildim ve detaylı inceleme yapıldı ve inceleme sonucu bebeğin kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 si atardamar 1 i de toplardamarmış ama bende 1 atardamar 1 toplardamar varmış bunun sonucunda bebekte kalp sorunu olabilir dendi ve benden amniyosenteZ yaptırmam istendi ayrıca bebeğe down sendromu dendi bende şuan hiç iyi değilim napıcagımı bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca dualarınızda bizide unutmayın lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş…
Melek__55 Ccanan25 canm banada detaylı ultrason da tek ven tek arter dediler ama benim üçlü testim temizdi ben tekrar detaylı ultrasona girdim bebeğin kalbine detaylı bakılması için orda öğrendik ki kordon damarı eksik değilmiş yanlış görülmüş inşallah seninde öyledir
marbling10 Ccanan25 21. haftada detaylı ultrasonda bize de aynı teşhis koyuldu. doktor detaylı ultrasonda başka bir risk görmediği için herhangibir sorun yok sadece kilosu az doğabilir dedi. Sİz kaçıncı haftadasınız? Ben ikili-üçlü testleri yaptırmadım.
Ccanan25 Melek__55 ama benim 2 Li testim yüksek çıkmış down sendromu dendi buna dair zaten detaylı ultrasona girdim şimdide böyle bir sorunla karsılasınca üzüldüm 16+5 günlüğüm renkliye girmelimiyim sizce 20. Haftayı beklemeden
Ccanan25 Melek__55 işte testim yüksek cıkınca down sendromu dendi daha detaylıda damar eksikliği çıktı şimdi 16+5 haftalığım başka doktorla görüşüp eğer renkli cekim yaparlarsa onu yaptırmak istiyorum belki orda hersey daha detaylı çıkar diye
marbling10 Ccanan25 istereniz detaylı ultrasonu bekleyin orada kalpte vs sorun görülürse amniyosentez yaptırın