Tgclvnt Merhabalar. Çok öksürüğüm var ve 7 haftalık hamileyim. Bebeğe birşey olacak diye korkuyorum. Benim gibi daha önceden öksürük yaşayanlarınız varsa yardımcı olur musunuz neler yaptınız? 🙏🏻🙏🏻
Damlada91 Tgclvnt gecmis olsun cnm elinle karnına yani kasık tarafina destek yapmaya çalış o zaman agri girmiyor
busrakaripek Tgclvnt doktora görün canım inşallah hep devam etmez. Benim 6 haftalıkken başladı 30 olduk hala devam ediyor. Astıma çevirmiş dedi doktorum. Önceden önlemini al ilerlemesin
Tgclvnt sumeyraballl Kasıklarım ağırıyor benim de ve bebeğe birşey olacak diye korkuyorum daha çok yeniyim çünkü 🙏🏻
sumeyraballl Tgclvnt balım bunu doktoruna danış istersen benm son aylarım da oluyor kasıklarına ağrı girdiğini belirt öksürük şurubu verir belki
Tgclvnt sumeyraballl Doktora gittim canım bol bol su iç diyor her hangi bir şurup vs vermedi gündüzleri çok olmuyor ama geceleri beni mahvediyor
sumeyraballl Tgclvnt ne oluyorsa ztn geceleri oluyor gündüz olsa bu kdr sıkıştırmaz bide uyku esnasında yakalıyor
yikikamazonlu Tgclvnt çam kozalağı macunu tavsiye ederim. Öksürük için birebir. Doktoruna danışmadan kullanma ama