Aysckzgnc Merhaba, 15. Haftaya bu gün itibariyle giriş yaptım, karnım çıktı mı çıkmqdı mı anlayamıyorum önceden de karnım olduğu için olabilir🤭 15. Haftda az da olsa belirgin şekilde çıkan var mı?
Busra_27_34_ Aysckzgnc benim 15 haftalıkken hala dümdüz idi 23 haftada çıkmaya başladı şuan 25 haftalığız biraz daha belirgin ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir ❤️
987123 Benim 3 ü bu belki ondan erken çıktı 14 haftadan beri kocaman karnım var18 haftalık su an heryerden belli
Smilend Aysckzgnc valla benim 12 de vardı 🤗 şuan farkedilecek şekilde büyük 17+1 im 🥰 göbeğim ve ben gittikce büyüyoruz 3,5-4 kilo aldım ve sadece göbeğim var aslında tüm kilo orda 😂
eksi_elma Aysckzgnc benim 2. Hamileligim olduğu için galiba 15+5 ama dar giyersem bariz belli oluyor artık karnım. Ilk hamileligimde 25. Hafta suanki gibiydi 🤣
mom8327 Dümdüz değildi ama belli olması için dar giymem gerekiyordu sadece kadınlar anlıyordu hamile olduğumu sanırım benim iç karnım dar
Rabiaselcik Yeni 20 haftalik oldum ama karnım 30um diyor sanki 😄 2. Hamileligim sanırım o yuzden, bunyeden bunyeyede fark ediyor tabiki. Kardeşim bendeki bu karınla doğum yaptı sanirim iç karnim cok dar
Burclhn Rabiaselcik aynı zamanlardayız 🧿peki vajına üstü karnın birleştiği kısımda o taraflarda baskı yogunluk oluyormu ilk gebelıgım oldugu için insan panıklıyor🤷🏻♀️
Rabiaselcik Burclhn cinsiyeti kiz mi? Benimde şuan oluyor ama ilki erkekti ve hatirlamiyorum böyle birsey sanirim cinsiyete göre degisiyor 🙂 Anneligin her ani tedirginlik hele ki ilk çocukta 🥰