-_LiyuzaMomm Sevdapl Biz hamilelik planlamadan önce ben 1 buçuk ay kadar vitamin kullandım ocean marka. 1.ay olmadı 2.ay hamile olduğumu öğrendim. Adetim gecikmemişti içimden geldi test yaptım silik çizgi çıktı. Şuan 33 haftalığım çok şükür 🤲
Tazeanne0134 Sevdapl ilk gebeliğim de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım bu hamileliğimde de doğru düzgün ilişki olmadı o yüzden 5.ayda hamile olduğumu öğrendim şimdi 12+5 haftalık hamileyim 🥰
NURELLA23 Ilk ayda hemen hamile kaldım , ama kalmadan önce doktora gittim yumurtalıkların hazır vaziyette dedi sonra kaldım zaten halbuki hic yatmadım felan yatin diyorlardı ilişkiden sonra
Mihriballim Doktora gittim afetin gecikti diye geç yumurtlamisim şuan catlamis bi yumurtan var değerlendirin dedi o ay hamile kaldım adetin 3 gün geçmişti ben yumurtladigimda
Mervecd Ben 3.ayda hamile kaldım. Ama öncesinde mutlaka doktora gidilmeli ayrıca ovulasyon testi çok işe yarıyor.
Sevdapl Mervecd ovülasyon testi aldım yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Öncesinde doktora gittim her şey normal dedi doktor.
Bkt1262 Sevdapl her ayy test yaptım ama Allah sabrını veriyor hep diyordum Rabbim en doğru zamanda en güzelini verir şimdi 20+3 haftadayız oğlumla
PrensS_annesi Sevdapl bazıları hemen kalıyor bazıları da benim gibi ilk gebeliğim 9 ay sonra oldu, ikincisi ise 1 seneyi buldu düşündükçe olmuyodu benim aklımdan cikarttigim anda hamile kaliodum. İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız 🌸