Nurcanatila6 Merve_0109 ama umudun vaaaaar bizde o da yok pazara kadar ssnci geldi geldi gelmedi Pazartesi sabahı yatış yapılıp suni sancıyla başlıyoruz napcaz😁
Merve_0109 Nurcanatila6 suni sancı vermek istemedi doktorum dedi sancıların var Git gide ilerler dedi kendi sancinla doğum yapman daha iyi diyip eve gönderdi 🤦
Nurcanatila6 Merve_0109 doğru olanı yapmış evde artar iyice sonra baktılar ilerlemiyor bir suni sancıyla tamamen açılır keşke benim de öyle olsa ne çok isteriiiiim
Merve_0109 Mujde0808 BAcim sen git gene bı belki 7 olmuştur bide hemen hemen 39 haftalık olmak üzeresin bu sefer yatırırlar seni
Mujde0808 Merve_0109 her hafta kontrole gidiyorum zaten sanci gelmeden niye gideyim 😂 hersey yolunda bebis zamanini bekliyor
Merve_0109 Nurcanatila6 ay evet ya İnşallah biran önce gelir de kavuşurum melegime sende haftaya kavuşuyorsun ❤️
Mujde0808 Merve_0109 yok yaa 20 gun oldu gelmedi sancilar da cok yok gelse de gittigim givi dogursam 😂
MelekAlyaM Merve_0109 ay bende sezeryan olcam sımdıden dogum korkusu sardı benı kaldı ki bir cok amelıyat gecırdım korkmadım ama sezeryandan korkuyorum nasıl gecıcek bnm bu korku