Ayaz_Aybars_mom mathildaa hadi ya 🤦🏻♀️ 😁 gerçi çokta korkuyorum doğumdan ben ya bide bu çatı muayenesinde Nisan geliyormus doğum basliyomus bazen oda korkutuyo en büyük korkum erken doğması aslında doğmasın erken korkuyorum bı ağrım olsun acabami diyorum 🤦🏻♀️
mathildaa Ayaz_Aybars_mom hic endişe etme kuzum bi riskin olursa dr un söyler zaten sana. Sen akışa birak kendini vücuduna güven. Valla ben daha cati muayenesi olmadım hatta dr um nst ye bile bağlamadi önümüzdeki hafta baglancam. Cati muayenesi olup hiç bisey hissetmeyenler çoğunlukta burda yazanlara gore. Dpgumunu tetikleyende olmuş ama zaten 38 haftada falan bakıyorlar. Sen strese sokma kendini 🤍
_Aysgll_ Ayaz_Aybars_mom Son 1 💕 Kızım pek gelmeye niyetli değil gibi ama 😂 Doğuma dair hiç bı belirti yok daha bizde 🤰🏻
Merve_0109 Ayaz_Aybars_mom 20 kaldı ve sinirlerim çok bozuk nişanım galdi açılmam 3 cm ama sancım yetersiz offff gelsin artık kavuşmak istiyorum Prensesime 😔😔😔😔
Selingg Ayaz_Aybars_mom son 2 gün ,heyecan korku ,stres,endişeden kalbim çıkacak🙊🙊bol bol bana ve bütün doğuranlara,doğuracak olanlara ve bütün hamilelere dua edelim hep birlikte lütfen🙏🙏
Selingg Ayaz_Aybars_mom Teşekkürler inşallah Allah bütün hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏