biroglanannesii 56 ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum .. Bacaklarım hala ince karından alıyorum kiloyu . Açıkcası bacaktan kilo almadığım için pek takmıyorum :) Sizler 26. Haftada kaç kilo aldınız ?
Aylinsertsu biroglanannesii biraz fazla sanki dikkat edin.25. Haftamdayım 5 kilo aldım.7.aydan sonra çok daha fazla alınıyor
Ozlem2904 biroglanannesii 26.haftada 8kg almistim 64le baslamistim ama dr um cok kizdi🤯 simdiye kadar sadece 4kg alman lazimdi dedi üzümü cok yiyodum ûzümu eve sokmayin dedi. Suan 32+4um 9.5kg aldim toplamda
biroglanannesii Aylinsertsu Banada 7. Aydan sonra artık senin kilo alman durur bebek kilo alır demişlerdi 🤭
Sermec27 biroglanannesii şeker olabilir dikkat edin ben 22 haftaya kadar 6 kılo almıştım şeker cıktı diyet yaptım 8 kıloyla doğum yaptım normalde gebelik boyunca 8 12 arası normaldir daha 14 hafta var ileriki haftalarda daha fazla alınıyor kontrollü olmakta fayda var
Beyzolas biroglanannesii bende hızlı alıyorum ama şekerim vs yok bünyeden bünyeye değişiyor dikkat et ama sağlık sorunu yoksa takma bence
PrensesFiona biroglanannesii 26+3 haftalığım 9 kilo aldım diyetisyen normal olduğunu söyledi. Çok şükür şekerim de çıkmadı. Sen de bebişin de sağlıklıysa sağlıklo besleniyorsan sıkıntı yok. Hamileyiz sonuçta elbet kilo alıcaz.
Bensunsal biroglanannesii 28 haftalığım 4.5 kg aldım. İdeal kilo alımı 8-12 dir. 15 den üstü maalesef normal değil. Özellikle de en fazla 4 kg doğurduğumuzu düşünürsek🙂 fazla kilo anneye zararlı kim ne derse desin. Bunun doğumdan sonra kolay vermekle alakası yok arkadaslar doğuma kadar zararlı zaten prekleempsi ve erken doğum riskinden dolayı.
Guney16_Enes21 biroglanannesii 13 kilo almıştım o haftada. Şuan 37 haftalık ve 19 kilo aldım 1 hafta sonra doğum ve 20 kiloyla kapatacağım inşallah 🤣 ilktede 20 almıştım daha azı kurtarmıyor beni
Buketylz944 29 haftadayım 58 işe hamile kaldım şuan 65 66 civarıyım 8 kg almışım 🙈 aman bebişler sağlıklı olsun da napayım