Yenianneligim Kızlar 27 haftalık hamileyim sabah sekizden beri dört defa kustum bi ara bi avuç kan kustum bebeği bi saattir hissetmiyorum oynatamadım hala da midem bulanıyor kusuyorum yaşayan var mı yada acile gitmeli miyim iyice halsiz düştüm
Efenin_annesii Yenianneligim 3 gün önce benimde aynı şekilde 4 saat kusmanın ardından ishal başladı kan kusmadim ama normaldi doktoruma yazdım gel yatiralim dedi hastanede yattım iki gece kusmam geçti ama ishalim devam ediyor bence bı git bekleme hiç bişey yapmasalar serum takviyesi yaparlar aklında soru işareti kalmaz bebeklede ilgili
alparslanannesii1661 Yenianneligim bu kadar acil bi durumda tabiki acile gitmelisiniz bebek hareketi yok kan kusmussunuz beklmenin ne anlami var
Yenianneligim Efenin_annesii peki çok teşekkür ederim ben bi gidip gözükeyim öyleyse allah razı olsun
alparslanannesii1661 Yenianneligim bence bir görün acile canim acaba yedigin birsey mi dokundu birseyden kötü mü oldun yada sola yat tatli bisey at agzina dinle boyle seyler ihmale gelmez
Yenianneligim alparslanannesii1661 bebiş iyi çok şükür benim idrar tahlilimde protein çıktı bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş o yüzden istifa ediyormuşum 1000 ml serum takıldı hala da devam ediyor eve geldim ilaç yazdı geçmezse normal acile git dedi bakalım şimdilik eve döndüm allah razı olsun hepinizden
Yenianneligim seddkilic05 bebiş iyi çok şükür benim idrar tahlilimde protein çıktı bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş o yüzden istifa ediyormuşum 1000 ml serum takıldı hala da devam ediyor eve geldim ilaç yazdı geçmezse normal acile git dedi bakalım şimdilik eve döndüm allah razı olsun hepinizden
Yenianneligim [silindi] bebiş iyi çok şükür benim idrar tahlilimde protein çıktı bağırsak enfeksiyonu olabilirmiş o yüzden istifa ediyormuşum 1000 ml serum takıldı hala da devam ediyor eve geldim ilaç yazdı geçmezse normal acile git dedi bakalım şimdilik eve döndüm allah razı olsun hepinizden