Hilalkl Kızlar bugun doktora gittim betamı haftamı tam bilmiyorum zaten bugun kese oluşmuş yolk sac da var bebek yok şuan varmı böyle yasayan
Hzn53 Hilalkl ben 4 haftalıkken keseyi bile görememiştim. 7 haftalıkken gittim hem keseyi hem bebeği gördüm. Endişelenme canım sabret
emrbalayse Hilalkl her sağlıklı hamilelikte yaşanan bir durum zaten. Yaşadınız mı diye sormaya gerek yok :) siz o aşamada gitmişsiniz doktora. Sizi bilgilendirmiştir zaten doktor.
oguzweannesi 4 haftalık falansan olabilir sadece kese görünüyor bebek susam tanesi kadar bişey olduğu için ultrasondan görünmez
seddkilic05 Benimde öyleydi 4 haftalıkken gittim kese göründü 5 buçuk haftalıkken gittiğimde kalp atışını duydun 😇 üzülmeyin çok yeni olduğu için bebek yerleşmemiştir daha
Lavantakokusu Yolk sac varsa bebekte olur diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin 😌 miniciktir daha, vajinal bakılırsa belki görünebilir ben 7.haftamda görmüştüm ve kalp atışını duymuştum
SerraveAnnesii Haftada keseyi gördük 7+2 de bebeği gördük ve kalp atışını dinledik 🙈 Şu an 23. Haftadayız