Hazella Kizlar ablami sezeryana aldilar bebegimizde kuveze gitti dua edin lutfen saglikla ciksin🙏🏻 Bu arada ona sut getirmemiz lazim sutun gelmesi icin onerileriniz neler elektrikli sagma makinesiyle az az geliyo simdilik
Haticebt Hazella her 3 saatte bir sağım yapması önemli.. humana still tee ve malt içeceği deneyebilir.. bebeğiniz hayırla çıksın inşallah anneciğine bir an önce kavuşsun..
Merve-0535 Hazella bende aynı durumu yaşadım. Ben günde 5lt su içtim. Ve humana çayı içtim. Bide normal yedim. Tek farklı olarak sabahları tahin helvası yemiştim. Ve 24+3 de doğum yapmıştım. Korkuyordum ya sütüm gelmese diye. Hastane tipi süt sağma cihazı kiraladık medikalden. Hastane de ilk gün o makine ile sağım yapmıştım. İyi de olunca aynısını kiralamistik. Normal elektrikli olanlar onun kadar kuvvetli çekmiyordu. 2 hafta kiralamistik onu. Sonra çoğalınca da normal elektrikli olanlara geçmiştim. İnşallah bebeğin sağ Salim çıkar kuvezden ve güzelce kavusursunzz 🤲🏻❤️
Tazeanne0134 Hazella canım dr su içebilir dediği zaman bol bol su içsin zaten terler büyük ihtimalle ihmal etmesin bende sezaryen oldum çok şükür hiç süt sorunu yaşamadım elhamdülillah bide bol bol çay nescafe meyve suyu vs içsin
Myssrblgn Sezaryenden sonra süt geç gelir diye bir şey yok anında gelir, kulaktan duyma şeylere inanmayın süt zaten memede hazırdır. Sürekli sağım yapın, hastanede pompa vardır illaki. Eğer yoksa bir pompa edinin mutlaka. Ve en önemlisi boooll su.
Deletedmom93428 Myssrblgn kesinlikle yok 3 gğn gelir şu bu değil ben de sezeryan dopum yaptım sütüm geldi arkadaşlarımda sezeryan doğum yaptı onlarında geldi süt işi kesnlikle beyinde bitiyor çevreden duyup zaten sezeryanda sütğm 3 gün gelmez dersen beyin süt üretmez ben yanıma mama bile almadım ki sütüm yetmezse psikolojisine girmeyeym diye