BirPatiSever Doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı. Açlık ve tokluk bakıldı. Açlık sınırdaydı tokluk normaldi. Evde ölçüm yapıyorum ve açlık yüksek çıkıyor. Napsam bilemedim
Minoo01 BirPatiSever nasıl yaptırmadı ? Benim açlık ve tokluğa en başından bakıldı. 12 haftalıkken felan çıktı şekerim. O günden bu yana diyetteyim aynı zaman da endokrin doktoruna gidiyorum.
sumeyye-5 Benim doktorum da gerek görmedi. Acaba sizin BirPatiSever benim doktorum da gerek görmedi. Acaba sizin açlık ve tokluk sonuçlarınız kaçtı?
Sermec27 BirPatiSever keşke yaptırsaydı doktorunuz öyle aclık toklukla anlaşılabilecek bir sey değil seker benim aclıklar 75 80 cıkardı yükleme yaptırdım aclık 93 tokluk 1 saat 196 2 saat 188 cıkmıştı şekerim cıkmıştı yani doğuma kadar diyet yapmıştım
BirPatiSever nevarneyokk açlık 98 tokluk 104 çıkınca bebeğimin kilo ve suyu da normal olunca gerek yok dedi. Ama evde yüksek çıkıyor. Makineden mi kaynaklı diyorum acaba
BirPatiSever Minoo01 açlık 98 tokluk 104 çıkınca bebeğimin kilo ve suyu da normal olunca gerek yok dede. Ama evde yüksek çıkıyor. Makineden mi kaynaklı diyorum acaba
BirPatiSever sumeyye-5 açlık 98, tokluk 104 tü hastanede. Ama evde açlık yüksek çıkıyor. Makineden mi acaba. Bugün aç karnına arka arkaya 3 ölçüm yaptım 164,127 ve 120ydi. Makinede mi sorun var acaba. Ard arda yaptım çünkü. Sizin kaçtı açlık tokluk
sumeyye-5 BirPatiSever kusura bakmayın geç oldu biraz . bildirim gelmemiş bana . Benim de açlık 74 , tokluk 95 çıkmıştı . Gerek yok dedi doktor . Makina hiç kullanmadım bilmiyorum hiç nasıl oluyor diye .
nevarneyokk BirPatiSever Açlık 98 yüksek geldi bana . Bence dikkat edin beslenmenize yinede , benim açlığım 80 falan çıkardı ona rağmen 75 gr şeker yüklemesi yapıldı
BirPatiSever sumeyye-5 sizinki düşükmüş benim açlık sınırda maalesef ve korkutuyor. Evde 2 farklı makineden bi kaç gün açlık tokluk ölçüp ona göre doktorumdan şeker yüklemesi istemeye karar verdim.