Ayy kızlar sonunda 39+6 da doğum yaptım öncelikle rabbim sizleride bir avazda kurtarsın inşallah 🤲
Gece 11 de hastaneye gittim sancım var diye halbuki yoktu ama malum randevu bulamıyorum hastanelere ve ayrıca korkuyordum son zamanlar diye sonra nst alttan muayene falan yapıldı ben alttan muayeneden çok korkuyorum beni çok zorladı doktorda açılman yok dedi eve yolladı. Gece eve döndük 12 ydi yattım gece 2 de sancılarla uyandım yok dedim yalancı sancı dır aa baktım geçmiyor dakikaları saymaya başladım bu arada ne suyum geldi ne kanamam sabah 6 ya kasar evde sancı çektim dakikaları 5 dakikada bir vurana kadar sonra hastaneye geldik sabah 7 de yatışım yapıldı 5 cm açıklıkla. Suni sancı vermediler kendi sancım la öğlen 12 ye kadar bekledik 9 cm açılmam vardı suyumuda doktorlar patlattı aman o alttan sürekli bakmaları beni en çok zorlayan şeydi bebek hazneye tam oturmadığı için 10 cm açıklık olmasına rağmen zorlandık ama çok şükür 1.40 da doğurdum kesi atmalarını ben istedim bir an evvel doğsun artık diye çok şükür biraz acılı oldu ama o çıktığı an varya herşey bitti aman dedim yarabbim bitti ıkınmalar beni kurtardı doğru ve uzun ıkınma sayesinde doğuma girdiğimizde 15 dakika sürmedi doğdu ama sancı anı biraz zorluyor rabbim hepinize yardım etsin inşallah canlarım 🤲🥰