Kuzucccum Ayliss1 @zeynepin_annesiiii ben de aynısını yapıyorum kuzum serumu sıkıyorum ters cevırıp sırtına vuruyorum yumuşuyor sonra temzılıyorum Kızımında burnu hep tıkalı ya 🥴 zor nefes alıyor besleniyor
zeynepin_annesiiii Kuzucccum ben ilk defa yaptım ay nasıl rahatladı kuzum rahat uyudu rahat emdi . Peki bir paket serumu kaç gün kullaniyniz bozulmaz demi @Ayliss1
Kuzucccum zeynepin_annesiiii 5 ml ilk olandan mı kuzum onu tek seferde kullanıyorum 5 Li almıştım ben eczden
Azizinannesi2 zeynepin_annesiiii Fizyolojik su ve aspiratörle canım eğer eğer bişey yoksa tikaniksa iki damla gogusumden süt damlatiyorum
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Yaaa 2 gün önce annem söyledi biz öyle yapardık size diye 🤭 işe yarıyor mu gerçekten kuzum
zeynepin_annesiiii Haticecakirr ay ilk damla aldım hiçbir işe yaramiyo iki dk bile rahatlatmiyo . Sonra sf. Aldım bugün yaptım ayy küçücük burnundan neler çıktı rahatladı baya kuzum.
zeynepin_annesiiii Deletedmom9823 2cc kadar sıktım bende SF.ten çok rahatladı ya cesaret edemiyodum birşey olur diye
Azizinannesi2 zeynepin_annesiiii Evet ben geceleri yatmadan iki üç damla burnuna akitiyorum rahat nefes alıyor
zeynepin_annesiiii Esraali ay sürekli tak çıkar ugrasmiyim dedim ama evin içi de sıcak ama demek ki takmak gerekiyomuş takcam bundan sonra 😂
Esraali zeynepin_annesiiii eldiven takıyrdm artık cıkarıdk ellerini keşfetme zamanıymoş gözüne sokuyo parmagını
zeynepin_annesiiii Kuzucccum o 5 mllik damla sekilinde de var ama onu kullanmadim serum fizyolojik aldım büyük
Kuzucccum zeynepin_annesiiii onu da aynı şekil 5 ml Çek şırıngaya 2,5 bırıne sık 2,5 dıger burun deliğine sık kuzum (doktorun bırı öyle yapmıştı netten ızleıdm )
zeynepin_annesiiii Esraali alışır merak etme iyi yapmışsın bende eldiveni bırakalı çok oldu eli hep ağzında 😂