Cemresra Kızlar gece lavabo ya gittim bise yoktu sabah pecete dolusu mukus geldi bu nısan mı 33+3 deyim ikinci gebelıgım ama ilkini 34 de dogurdum Nisan su nasıl gelir bilmiyorum
Zeynep_sifa Cemresra Su geldiginde tutamiyosun anlamamana imkan yok merak etme korkutma kendini suyu hiç bı şekilde kontrol edemiyosun akiyo kendi ve zaten hemen doğum baslamiyo iki hebeligimdede su geldi hasta bezi almıştım zaten taktım bekledim gece vs muayene saatinde gitmiştim
Momlife1 Cemresra benimde ikinci gebeliğim 35+ larda yavaş yavaş gelmeye başlayabilirmiş benimde başıma geldi 37+4üm hala doğurmadım doktorum sancın yoksa bir problem olmaz dedi
Cemresra Zeynep_sifa pecete dolusu ilk defa boyle geldi ama İnternet ten baktım seffafta olabilir diyor ilkini erken dogurunca elim ayagım a dolastı saati bekliyorum doktorumu Arıcam ama
Ozlem2904 Cemresra ben yogun akinti sebebiyle 27.haftamda gtmistim enfeksiyon varmis 2 fitil verdi gecti. Ilerlemeden sizde gidin
Zeynep_sifa Cemresra Anladim canım artık yoğun gelir akıntı dahada panik yapma kendini inşallah hayırlı doğumların olur inşallah
tomrisveannesi Cemresra ultrasondan bakıp nişanın gelmiş gelmemiş söylüyor benim doktorum mesela. Mutlaka git doktora erken doğmuş ilki
Aminee32 Aynen bugün sbaahta benden geldi bak bu şekilde bende bilemedim Nisan mi 38+1 im https://resimyukle.io/r/ewPkVBoQFn
Cemresra Aminee32 ay evet bu sekılde ama daha coktu benim ki korkudan pecete yı attım resim cekmek aklıma gelmedi
Cemresra tomrisveannesi nts de sancı cıkmadı ama gelen nısanmıs dogum kanalın kapalı ama bebek dogum pozisyonunda dedi sancım olursa hemen gel dedi
Cemresra Aminee32 nts de sancı cıkmadı ama gelen nısanmıs dogum kanalın kapalı ama bebek dogum pozisyonunda dedi sancım olursa hemen gel yatıs verelim oyle mudehale edelim simdilık bı sıkıntı gorunuyor dedı