Kbra240 Kızlar 34+2 göğüslerimin ucu aşırı karardı ya Bi bilgisi olan var mı niye karardı ki ne biçim oldu öyle 🤦♀️
Tatlisanneadayi Kbra240 çok karardı ve sarktı 😔😔 eşim teselli ediyor bebeğimiz için süt var orda diyor 🥰🥰
Eymen72 Kbra240 benim koltuk altı göğüs ucu etrafi vajina kalça göbek beyaz tenim renk değiştirdi resmen. Doktor geçer dedi bakalım geçer inşallah
Ozlem2904 Kbra240 sizinki kararmis benkmkiler sanki çillenmeye baslamis gibi. Bi normal kahve kismi var birde sanki yayilan çilli kisim🤦♀️ cok degisik
Mavistez Kbra240 bebeğin erkekmi ? O hormondan dolayı kararır diyorlar. Benim iki kızım var asla böyle kararma sorunu yaşamadım alakası olabilirmi
Havvamu Hamileliğin enn büyük belirtisi bu zaten☺️hormonlardan karariyormus..ayrica bebek doğunca renkleri ayirt edemiyor ya koyu renge dogru emme yoneliminden meme basini buluyormus.. böyle düşününce kararsa bile napalim bebis icin ☺️☺️ değer 💕👣
Kbra240 Havvamu aa ben bilmiyordum bunu 2 3 haftadır kararmaya başladı bende problem olur diye korktum ya o yeter ki sağlıklı olsun emsin de kararsın tabi hiç problem değil 🌸💕
Gzmysf1608 Ben öğrendiğimden beri belirtilerden biri buydu 💆🏻♀️ Oluyor başlardan beri var benim vajina koltuk altı boyun bölgesinde en kararma olabilir canım korkma 🥰
Kbra240 Gzmysf1608 bende daha yeni olmaya başladı canım ilkten korktum da normalmiş içim rahatladı 🌸💕
Minicikkiz Gzmysf1608 Benimde koltuk altim beyazdı . Şuan kararmış. Bende diyorumki kuaför kötü agdami kullandı kendi kendimi yiyip bitirdim 🙈 Demekki hamilelikten . Goyuslerimin kenarlarıda karardı. İyi bunu duyduğuma sevindim 🤭
Minicikkiz Tatlisanneadayi Benimde burnum kocaman oldu. Eşim de sen çok güzelsin bebeğimiz için dayan diyo 😅 Karmalari demiyorum bile. Neyse son haftalarim. İnşallah herşey eskisi gibi olur.
211212g Ozlem2904 ay benimde öyle olmaya başladı gitgide yayılıyor sanki ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım 🙈
Kbra240 Mavistez bilmiyorum ki canım ya evet bebis erkek kapkara oldu kız 🤷♀️ ben bebek olsam emesim gelmez 🤣🤣🤣🤣
211212g Mavistez alakası olduğunu düşünmüyorum benim ilki kızdı hiç böyle bişey ylmamıştı şimdi yine kız ama hem karardı hemde nokta nokta yayılmaya başladı 😔
Mavistez Kbra240 demekki erkek bebekte kararıyor benim arkadaşımın iki oğlu var onunda öyle geciyormu bilmiyorum ama
Minigin_annesi0 Kbra240 16+2 yim şimdiden karardı önceden çok açık kahveydi valla alışık değilim bu duruma 😂
Cokistersengelerbence Minigin_annesi0 ay benim de öyle🤦🏻♀️Karardı ve çok çirkin buluyorum. İnşallah doğumdan sonra eski haline döner