Aysehsdmr Hayırli geceler kızlar. 9 haftalık hamileyim ultrasona göre 7 haftalık olabilir yarın kontrolüm var. Bugün ağrım var adet ağrısı gibi . Arada şiddetleniyor normal midir ? Kanamam yok ama sadece ağrı var. Bu durumu yaşayan var mı ?
deletedmom27371 Aysehsdmr canım benim de o haftalar adet ağrısı gibi ağrılarım oluyordu bir sıkıntı olmadı çok şükür sanırım rahim büyüdüğü için öyle ağrılar oluyor ama çok şiddetliyse doktorunuz ile iletişime geçebilirsiniz
Aysehsdmr deletedmom27371 devlete gidiyorm cnm doktrmla iletişme gecemem arada giriyor şiddeti. İnşallah bişi yoktur yarın randevu m var Allah’tan teşekkür ederim cevabınız için
deletedmom27371 Aysehsdmr ne demek umarım önemli birşey yoktur. Böyle ağrılar normal diye biliyorum ama ☺️
Aysehsdmr deletedmom27371 bende öyle biliyorum ama grip olmustim naane limon ıhlamur içtim 2 3 kere ondan mı oldu ki ddm
Havvamu Bebek rahimr yerledmeyr çalıştığı için oluyoi normalmis bende de oluyordu dinlrn uzan üzerine bi battaniye örtü ört isininca da iyi oluyor ☺️
Aysehsdmr Havvamu teşekkür ederim öyle yapa oglus da çok hareketli yoruyor beni ondan da olabilir neyse kontrole gideceğim bugün. Henüz kalbini bile duamistik minigimin inşallah bugün duyarız. 🤲🤗
Cilek_16 İlk 3ay bildiğin adet sancısı gibi ağrı oluyor lekelenmeler oluyor doktorum rahim büyüyüp genişlediği için olduğunu söylemişti korkulacak bir durum yok canım bol bol uzan dinlen kendini yorma