aesma mucizeannesi banada suyun azalmış dediler bebek hareketleride azalmıştı renkli doppler istedi onda suyum normal çıktı
hatisdemir 25 haftalıkken bende aynı sorunu yaşadım. Doktorum günde iki bardak havuç suyu tüketmemi, bol su içmemi ve ayakta kalmamam gerektiğini söylemişti. Erken doğum riski oluşmuştu doğal olarak. 34.haftaya kadar gelebilmekti hedefimiz. Çok şükür şuan 35+6yız. Bi zaman sonra suyum yükseldi ve bu zamana kadar gelebildik tabi yine sınırın hep altındaydı. Çarşamba günü doğum olacak. Son haftalarda su tekrar azalıyo. Doktorum daha fazla beklememesi gerektiğini söyledi. Canım iyi düşün pozitif ol. Doktorundan güvem alamadıysan başka doktora da görün.
mucizeannesi hatisdemir inşallah bende gelebilirim 35 li haftalara bundan sonra bende çok dikkat edeceğim 🙏🏻 İnşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
BusraMuratS mucizeannesi Aynen öyle canım doktoruna danış istersen çok şükür şuanda su ile ilgili problememiz yok ama havuç suyunu mutlaka içelim 😊
Esrakbas BusraMuratS en güzeli doğal yollarla attırman canım ben normalde de çok su içen biriyim bu sıcaklarda daha da çok içmek lazım çok terliyoruz malum
BusraMuratS Esrakbas normalde hiç su içmezdim ama hamilelikte günde 3 litreyi buluyorum hergün nerdeyse havuç suyu da içicem dediğin gibi doğalı makbul her zaman