melikecinar Karnımın sağ yada sol tarafına gelip kendini dayıyor ve çok sert bir hal alıyor. Göbeğimin bir tarafı çok belirginleşiyor. Acaba hu normal mi 29 haftalık hamileyim.
Ezgiozkul melikecinar hayir normal degil hissettiğiniz sey bebek sertlesmesi degil kasilma ve kasilmalar cok önemlidir doktorunuza lütfen bildirdin
llgln35 20 haftamdan beri banda oluyor ara ara toplanıyor bi tarafta kalkıp biraz yürüyüş yapıyorum su içiyorum düzeliyor şuan 25 haftalığız hala yapıyor karnımın içinde bi sağ tarafta bi sol tarafta cirit atıyor balam bunu yazarken de sağda toplandı 😅
melikecinar Kasılma değil aslında anladığım kadarıyla sürekli karnımda gezerken ara ara tek bir tarafa dayayıp kendini gösteriyor çok belirginleşiyor karnımın şekli değişiyor hatta. Anlatamadım galiba 😕
tomrisveannesi melikecinar ben 34. Haftamda bunu yaşadım doktora gittim normal dedi korkmayın. Bu bebek toplanması kasık ve bel ağrısıyla sıklaşan bir zaman dilimiyle oluyorsa problemmiş.
prensesannesiiiiii melikecinar 30 olduk hala kendini bir tarafa topluyor doktoruma sordum çok ayakta kalınca yada yorulunca olabilir demişti magnezyum verdi