Caglatan 3 haftalık gebeyim anaokulu öğretmeniyim fakat çalışmaya devam etsem mi etmesem mi diye düsünüyorum varmı gebeliğinde sorunsuz çalışabilen
Asyaveannesi36 Caglatan 24 haftalığa kadar çalıştım kamu da olduğum İçin zaten otomatik izne ayrıldım yoksa doğuma işten giderdim herhalde ne kadar hareket halindeysem o kadar iyiyim evde olmak çalışmaya alışan birine göre değilmiş bunu anladım 🙂
Gunesim1 Caglatan 36. Haftaya kadar çalıştım. Sabah 5 buçukta kalkmak zorunda kalmasam 37 ye kadar devam ederdim. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim. Evde gebelik geçiren annelerin büyük çoğunluğu çok daha evhamlı ve sıkıntılı gebelik geçirdi çalışarak geçirenlere göre. Çevremde gözlemlerim bu şekilde. Hem hareketli olmak sizin ve bebeğiniz için daha iyi olacaktır hem de evde kafanızı yoran uğraşınız olmadığı için sadece gebeliğe odaklanıp daha evhamlı bir gebelik geçecektir. Şahsi görüşüm bu şekilde
Nisan4523 Caglatan Ben de öğretmenim. 29.haftamı geçtim. 32den sonra da bi sorun olmazsa çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum inşallah. Doğum öncesinden doğum sonrasına izinleri aktarmak için. Şükür bi sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Kurslarımı da veriyorum haftaiçi. Nöbetimi de tutuyorum her hafta. Yani sabah saat 9dan akşam 5e kadar çalışıyorum. Hiç korkmayın. Hareketsiz kalmak çok daha kötüymüş. Şu 1 haftalık seminer sürecinde anladım bunu. Okulda tüm gün aktifken ağrılarım daha az oluyormuş. Böyle dinlendikçe yattıkça bel ağrılarım başladı resmen.
Sedefyvz93 Merhaba hamileliğim çok rahat geçtiği için 25 haftalık olduk çalışmaya devam ediyorum , doktorumda çalışmamda bakınca olmadığı için 32. Haftaya kadar devam.
Caglatan Mikmikbuk ya çok şanslısın ben 20 cocukla temas icindeyim acıkcası bu daha cok korkutuyor hastalıktan dolayı
Durununannesi46 Caglatan ben de lisede müdür yardımcısıyım. 24.haftamda direkt izne ayrılacağım. Son 2 haftam kaldı. Okullar bizim için büyük risk hocam şu an.çocuklar laf anlamıyor maske falan hak getire sürekli uyarsak da. Normal şartlarda olsa asla ayrılmaz çalışırdım son ana kadar. Zaman hızlı geçiyor okulda. Ama öğrenciler veliler vs büyük risk Allah korusun virüs kötü 😔
Caglatan Durununannesi46 bende ondan korkuyorum bakalım hayırlısı artık saglıkla kucagımıza almak nasip olsun insallah🙏🏻
Sezginshome Caglatan ben kasiyer olarak bazende reyonda çalışıyorum şuan 14.haftam… 8 9 ve 10. Hafta biraz zor geçti açıkçası mide bulantıları yüzünden. İlk 6. Ve 7. Haftamda kanamam oldu. 1 hafta rapor alıp yatmıştım. Sonra çook şükür iyi olduk devam ettim. Çalışırken vakit çabuk geçiyor ne ara 14 oldum anlamadım 🥳 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum eğer Allah izin verirse