yagmur_vera OOzge25 Amin inşallah🙏🥰Doktorumuz 8 Aralık’a gün verdi ama sanki miniğim o tarihi beklemeyecek gibi 😇🥰
OOzge25 yagmur_vera sezaryen mi olacak ❤️ azıcık kalmış o zaman sizin 🤗 ben de 40 haftayı beklemez diye umuyorum benimki 😂 benim de salı kontrolüm var bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum 😅
yagmur_vera OOzge25 Evet ilk kızım nazlanıp 40+3 te hala gelmeyince mecburi sezaryen olmuştum burnunda arası kısa olunca sezaryen olacak inşallah❤️
EbrarLinaBebek dakpinar- o buton geldikten sonra zaman geçmiyor demek 😁 36+3 üm bende ama zaman durdu
yagmur_vera patilibalik Erva 😇 Vera koymayı da düşünüyorduk fakat anlamı çok büyük ve bir de biraz kulağa yabancı gibi geldi için koymadık. 2. ye de düşündük ama ona da koymayacağız:)
yagmur_vera patilibalik Hayır hayır kötü anlamda büyük demek istemedim. Muhtemelen sizin bildiğiniz anlamı biliyorum ben de.. maktadır. Haramdan kaçınmak için sakıncalı durumlardan uzak durmak. Takva.
Ceylin680 dakpinar- evet artık 40gün var doğuma tabi 40hafta dolarsa bazen bebekler acele ediyor.programda çabuk davranmis