Duriyeee Deletedmom15262 😂😂 doğru diyorsun ne bileyim ya aptallık bende ilk zaman bi yatırım yapalım diye cok söyledi eşim kabul etmedim simdi toplu iğne alamayacak durumdayız. Onu da kaybetme korkusu bitiriyor beni 😂
Oznurkk mom130 bankadan başka nerede saklayalım koynumuzda mı diye sorun eşinize . O arabanın hayalinde olduğu için bahaneler üretiyor. Ne alaka savaş çıkacak bankalara el konulacak bu kadar saçma bir bahane olamazdı .bir sizin mi paranız altınınız var 😂😂
mom130 Oznurkk ben de onu söyledim bankalarda boş kasa yok mübarek ben bulana kadar çatladım. Bı biz mi yanicaz diyorum.
Sude-96 mom130 bende hep korkuyorum benimde altınlar kasada gider diye ajajjaj evden daha güvenli ama
Sude-96 mom130 ben bide bankayı soyarlar diye çok korkuyom sonuçta içinde ne oldugunu bankada bilmiyor hasarı karşılamaz dödöldlelld
eliftombas mom130 şaka mı 😀😀 öyle bir şey olsa evdeyken ne yapabilirsiniz ki en güvenli yer orası bu dönemde evde tutulmaz :)
Mavimiz mom130 ben bankacıyım hiç birşey olmaz merak etme altınana en güvenli yer banka kasası zaten. Ben de kasa lazım oldukça tutuyorum şuan altınım yok ama varken kasadaydı benimde.
mom130 Mavimiz benim bankayla ilgili korkum yok aslında bir yıldır evde olsaydı çalınmazsa bile kalpten giderdim korkuyorum çünkü hırsızlardan. Sadece ortalık çok karışık birgün çıkıp tüm hesaplara el konuldu denilirse şaşırmam.