Su-145 _gonca_ hadi inşallah gözün Aydın kısa sürede kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık sağlık versin
DenizveKumsal _gonca_ sağlıkla bebeğine kavuşursun İnşallah 🙏🏼 5cm açıklık olana kadar sancı çektin mi kendiliğinden mi açılmış hissetmedin mi yani? Nasılsın bu arada durumun nedir şuan 🐣
Black-34 Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah kolaylıkla gelsin minnak ❤️❤️❤️🥰haberinizi bekliyoruz
_gonca_ Rumeysasungur71 ben 40 haftada hastaneye yatdim sanci ile 3 gun sonra sanci oldu ve suyum acildi.Sanci gelirken cok hiss etmiyordum Buda bence hurma cok tuketdiyim icin ola bilir
_gonca_ Hat90 kilosu 3.500 keside olmadi suni sanci da kendim 5 sm acildim ve suyum geldi Kizlar doguma yakın kocanizla iliskiye girin son haftada inanın cok yardim oluyor
_gonca_ Haticeey sanciyi cok hiss etmedim sadece karnimda hiss ediyordum Ama Nst de sancı cok oldugunu soyledi doktorum ha bu arada ben Rusiyada dogum yaptim
Hat90 _gonca_ maşallah canım benimki de kilolu bebek o yüzden korkuyorum ondan sordum ilk doğumum normal bunu da normal istiyorum 36+3 deyim 3 kilo şu an hayırlısı olur inş tekrardan Allah analı babalı büyütsün inş
_gonca_ Hat90 hic bi seyden korkmayin dogum kolay yada zor olmasi sizin elinizde eyer cok bagirirsaniz nefes almazsaniz dogum cok zor gecer, ama her sanci geldiyinde bagirmak yerine nefes alip verirseniz 5 kilo bile cocuk cikar insandan😁
Hat90 _gonca_ çok sağ olun moral ve uyarınız için dikkat edeceğim ilk doğumumda dikkat etmedim ama bunda sancılar da nefes alıp vereceğim