Zambak55 Merhabalarrrr ikili testi tarama sonucunu ne zaman öğrendiniz ayrıca üçlü tarama yaptırdınız mı cevabınızı bekliyorum 🙏
dakpinar- Zambak55 1 hafta sonra öğrendim canım , ikili de sorun olmayınca direkt 18. Haftadan sonra detaylı yaptırmamı önerdi doktorum
Merveonay Zambak55 İkili testi doktorum ertesi gün arayıp haber vermişti ama 3 lü yaptırmadım doktorumda gerek yok dedi bende zaten niyetlenmedim hiç
mercimeginannesiiii Zambak55 İkili testimin sonucunu 10 gün sonra aldım. Üçlü test yaptırmadım. Düşünmüyorum. 17 haftalık hamişim 🤰🏻🙈
seddkilic05 Zambak55 ben devlette yaptırdım sonucu 15 güne çıktı 3lüde yine aynı şekilde 3lüde sadece kan veriliyor
seddkilic05 seddkilic05 devlette 2 ve 3lü taramayı ikisinide istiyorlar 22.haftama geldiğimde de doktorum kendisi detaylıya randevu verdi o gün gittim girdim
Sude1 seddkilic05 doktorum normalde her kontrolde ulturosandan bakar kalp atışına hareketlerine falan dün inceledi vücudunu bi sorun gözükmüyor dedi detaylı ulturosana sormuyorlar değil mi
seddkilic05 Sude1 devlete mi gidiyorsun devlete gidiyorsan radyolojiye yönlendiriyor ordan bakıyor uzman doktor