Aylin52 Kızlar detaylı ultrason için devletten perinatoloji kliniğinden randevu almak istiyorum 2 hafa içinde görünmem şart bebeğimin böbreğinde biraz genişlik varmış ama randevu bulamıyorum özel hastanede de çok pahalı bizi aşar siz nasıl yaptırdınız
Sibel_l3 Aylin52 daha yeni aldım ama Ocak ayına, doktorum erken al randevu kalmaz yoksa dedi, şimdiden aldım 14. Haftayadaym
mom8327 Aylin52 özelde yaptırdık. Eğer bulabilirsen üniversite hastanelerine bakabilirsin ona bile önceden Alman lazım belki insaflı birine denk gelirsen bi ihtimal anormal bi durum olduğu için araya alabilirler veya tanıdık bulacaksınız 🤷♀️
Sibel_l3 Aylin52 mersindeyim ben doktorum Mersin üniversite hastanesine yönlendirdi, randevu alırken sordum ücret varmı diye 246 dedi, ben ücretsiz biliyordum halbuki bende anlamadım
Sibel_l3 Aylin52 aslında bende vazgeçmiştim sonradan baktım herkes yaptırıyor randevu varken alım dedim
Sibel_l3 Hilallllllll sigortamız var, bende ücretsiz biliyordum üniversite hastanesi diye mi acaba ücretli