merwwe Hemoroidi varken normal dogum yapan varmi kizlar benim cok fena acio doktor dogume engel degil dedi ama nasil olucak ikinma falan bole bisey yasayan varmi?
esoeso merwwe evet doguma engel degl 😂😂😂dogm sonrası cekecgn acıyı doktr dusunmyr kı bndede hamlykn vardı dogmda ıkınmadn dha cok arttı 26 gun once dogm yaptm hlaa oturamym afedrssn tuvalte gderkn sankı camla kesıyolr bnı
NurKaradmn merwwe hemoroid olduğunuzu nasıl anladınız yani doktor muayene esnasında kendi mi dedi yoksa sizin şikayetleriniz ile mi ortaya çıktı ?
Zeynepasell merwwe benim yoktu ama dogum anında ikinmaktan dolayı çıktı ilk 3 gün fark etmedim tuvaket yapmadığım icin sonradan fark ettim meme gibi igrenc bisey çıkmış ordan ne yapicam bilmiyorum dikişlerim iyi olmadigi icin doktora gidemiyorum da suan
merwwe DuyguSen siz neler yapıosunuz peki ilaç falan ? nerdeyse 4-5 gün oldu hiç bi değişiklik yok hala acıo onun yüzünden hareket bile edemiyorjm doğumu kolaylaştırıcı hiç bişey yapamıyorum hep yatasım var oturamıuorum ki
esoeso merwwe dha kotu haldeym basuru olp norml dogm yapanlra hayrt edrdm ne cesrt dye kndm aynsnı yptm
Gulazer Benimde hemoroid in vardı hamilelikte dahada ilerledi bir ay önce normal doğum yaptım hemoroid in biriken iki oldu bir hafta önce ağrıdan duramıyordum mecburen bu hemoroid kremi var onu kullandım bir-iki defa ağrı kesici aldım şimdilik iyi ama tekrar eder diye çok korkuyorum bebek emzirdiğini için çok fazla ilaç almamaya çalışıyorum ama nafile
merwwe NurKaradmn bi ağrı çıktı birden bire kontrol ettim memegibi bişey vardı doktora gittiğimde baktı ve cerraha yönlendirdi ilaç verdi zaten öle deiişik bişey ki anlaşılmıcak gibi değil
BuFi2012 Hemoroid makar bölgesinde çıkan şişlik oluyo herhalde dimi kızlar. Bendede var ondan 2-3 gün oldu çıkalı. Gebeliğiminde 38. Haftasındayım. Normal doğum olacak ama arkadaşlarda hep daha kötü oluyo demişler. Hemen geçme gibi yada kendiliğinden iyileşme durumu yokmu bunun
Asrinbaby merwwe bende yok ama doğumda mi oluyormuş 😣 normal doğumu bekliyorum günüm dolgu 4 gün önce ya bende hemeroit olursam 😢
Mervclk merwwe maalesef aynı dertten muzdaribim önceden vardi doğumda ıkınmaktan daha kötü oldu krem kullaniyorum biraz geciyo tuvalete gidince yine başlıyo 😐😐