Mukkperi Eymen72 ilk oğlumda gülnihal hanıma gidiyordum şimdi yine gebeyim daha hiç gitmedim siz doktorunuzdan memnun musunuz öneriyor musunuz
Anneyim42 leylo29 benim tüp bebek tedavisi yapan prof doktorum da veriyordu herseye cevap şuan bile ona sorarım çoğu şeyi:) devlet doktoru
Dilekkuru Mukkperi özel. De direk kendi veriyo istemeden bile valla ben çok rahat herşeyi yazıyorum da aradım da kaç defa
Calisananne25 Eymen72 çok ilginç, hastanede çalışıyor diye vermemiştir belki dicem ama gene saçma. Ben özel Muayenehanesine gidiyorum o yüzden mi verdi dicem ama ne olursa olsun verilmeli.
Eymen72 Calisananne25 tabiki değiştirmek istedim değiştirmedim valla öyle devam ettim bnde son aylardi diye takmadım pek
GamzeAkdgn Mukkperi benim doktorum kendisi vermişti numarasını , herhangi bir durumda yaz bana saat kaç olursa olsun demişti , gerçekten de gecenin bir vakti bir kez yazmıştım anında dönüş yapmıştı sağolsun 😇
Eymen72 Mukkperi Ya ben yabancisiyim buranın ilk işte detavi için ilgiye Emel hanım vardı en iyi doktor diye gittim neyse tedavi oldum. Bı kaç ay sonra tekrar gittim işte yalniş doktora randevu aldım nur hanıma öyle güleç sıcak geldi devam ettim ama numarasını isterken vermemesi çok kırdı beni. Ama onun dışında iyi diğer doktorlar nasıl bilmiyorum
Mervexxx Mukkperi ben özele gidiyorum bana vermedi hastaneyle irtibat kur onlar beni ararlar dedi 🤷🏻♀️
mom8327 Mukkperi özel hastanede olduğu için bence ben istemedim mesela kendi kart verip aklına ne takılırsa sor dedi