isranuroz Sabah 7de şiddetli bir diş ağrısıyla uyandım hala geçmedi bildiğiniz bi ağrı kesici yöntem var mı 😔😔
1MelekAnnesi isranuroz misvak oldu benim çözümüm. Ağrıyan yerin dış etine masaj yaptım her ağrıdığında geçirdi
Zeynepelin isranuroz tuzlu suyla gargara yapabilirsn cnm brz rahatlatir. Birde karanfil yagini duymustum agriyi kesiomus
Burcinsahin3 isranuroz oyle sacmalik mi olur bizim doktorumuz parol verdi ve cok şiddetli agrim oldumu içtim hep öyle olsa bizde problem yaşardık
Emnmntmhmmt isranuroz doktorumun kontrolunde 150 mglik iltihap kurutucu kullaniyorum disim apse olmus yüzümjn sagi iyice şişmişti agrisida cabasiydi şükür geciyo yavaş yavaş
isranuroz Burcinsahin3 doktor vermeden vermek istemedi eczacı bakalım gidicem doktora eşimi bekliyorum 😔
MelikeYurtta 2 gündür diş ağrısı çekiyorum bende 😞😞 Karanfil yağını öneririm uyuşturuyor birde 6 saatte 1 parol kullanabileceğimi söyledi doktor . Kalsiyum eksikliğinden ağrırmış bol süt iç peynir ye inşallah faydasını görürsün 😕
isranuroz MelikeYurtta allah sanada şifa versin 😞 karanfil benim midemi çok bulandırdı bakalım doktor ne diyecek 😔
MerveEryurukAtalay bende 2’gun once dis agrisindan uyuyamadim ve dis etlerim sisti, Doktorundan tavsiye al ve dislerine iyi bak hamilelik surecinde cok onemliymis ve Hasasmis 🙁 Dislerini fircalarken cok fazla bastirman lazim
isranuroz Bayanlar çok teşekkür ederim dişimde büyük bir çürüme oluşmuş klavunat ve parol verdi doktorum Doğum sonrası kanal tedavisi yapılacak, dişi ağrıyanlarda ihmal etmesin çok kötü bir şey Rabbim herkese şifa versin 😔💕🤲🏻