begonvilko Kızlar şurup falan diyorlar ama şu anda öyle bir seçeneğim yok. Zeytinyağı da içtim. Kuru kayısı zaten hiç etki etmedi. Hadi bana akıl verin 🙄
ParkAys begonvilko geceleri uyumadan 1 saat once 1 elma tuketin. Gun icerisinde de ara ogunlerinizde mutlaka elma olsun ve sonrasinda bol bol su icin..bulabiliyorsaniz murdum erigi yiyin. Bulamazsamiz murdum eriginin meyve suyunu bulup ice bilirsiniz. 👍
Beno begonvilko bende geciremedim doktorum dubhalac şurup verdi iki gunde çözüldü sorun boşuna çekmesin o kadar zahmeti.
1mervedir begonvilko kefir ve soda bana biraz iyi geldi ama duphalac şurup en iyiysiydi bir de magnezyuma başladım magnezyum ishal yaptı çok rahatlamıştım
Zynpgrgc Akşamdan 1 bardak suya 3 kuru kayısı ekle sabah aç karna önce kayısıları ye, ardından suyunu iç. Ayrıca hareket, yürüyüş önemli. Yada sabah aç karnına sade granül kahve (süt-süt tozu olmasın) şeker ekleyebilirsin. 1 saat içinde fayda görebilirsin.
[silindi] Doktorumun önerisi akşamdan bir bardağa bir ceviz bir kayısı birde incir koyup sıcak suya bırakıp sabah içip içindekileride ye dedi 2 gündür deniyorum iyiye gidiyor
Beno begonvilko Bide kuru meyveler varya kayısı üzüm incir sürekli onlardan ağzıma atıp atıp su içiyorum şurubu üç gün kullandım bıraktım simdi meyveler işimi görüyor kötü duruma gelirse yine icicem şurubu hemoroid olmak istemiyorum 😟
Gozde08 begonvilko 20 haftalığım ve bende kabızlık çekiyodum. Zeytinyağı içtim ceviz yedimm ve üstüne bol su içtiğimdee belli süre sonra hopp tuvaletteyim. Artık zorlanmıyorum 😀 ve sık sık bişiler yiyerek düzene girdi