Aysunozb Arkadaşlar bazı videolarda dışardan bebek tekmeleri gözüküyor ya o kaç aylıkken oluyor ve sizde oldumu yoksa abartı mı onlar?
esmer3 Aysunozb 20. Hafta elimi koyunca hissediyordum şimdi 24. Haftads dışardan gözüküyor oynadığı 😂
Busra2013 Aysunozb bende oluyor 24+3 haftalıgım hep degıl ve onlarınkı kadar bole kemıkler gozukvk kadsr degıl bakıyorum sagdan sola kayıyo gozukuo tekme atıo derım kalkıp ınıo ama hep degıl bazen
Fnen Aysunozb 20. Haftamdayım çok dikkatli bakarsam dışarıdan görüyorum, ama iç karnım çok geniş belkide o yüzdendir bilmiyorum
Busra2013 esmer3 sız sureklı hıssedıomusunuz benım hala duzensız ben 24+3 bı oynuo bı oynamıo tuhaf hep strese gırıom
esmer3 Busra2013 benimm dw üç gün hareketli olsa dört gün çok az hareket ediyor sanırım 28 den sonra düzenli olması beklenirmiş
Mineccee 24+1 deyiz yeni yeni dışardan gözüküyor tekmeleri vurduğu yer inip kalkıyor çok güzel bir his
Busra2013 Aysunozb yok 19+3 de ılk hıssetıgımde karnıma baktım o zmn gordum 20 de gozukmedı suan 24 suan gozukuo
matruska Arkadaşlar 33+5 den bildiriyorum. Dışarıdan belli olduğu gibi fazlasıyla can yakıp uykudan bile uyandırıyor . Kameraya çekeceğim anda durmasa ne videolar çıkar da anlıyormuş gibi tam kamerayı açıyorum hafifliyor ya da duruyor 😅
matruska Aysunozb ilk ciddi tekmesini sanırım 21 gibi hissettim dışarıdan tam olarak belli olmasını hatırlamıyorum ama 28 den sonra öyle bi büyümeye başladı ki sanırım kaslarının gelişmesine bağlı bir şekilde 28 den sonra ciddi ciddi gösterdi dışarıdan da kendini
HaticeBerkayBalat3103 @Aysunozb yok canım gerçek tabiki 20 inci haftadan sonda hissedersin Bi gün çok hissedip diğer gün az hissetmen normal ama bebek de kendine göre içerde bir düzen oluşturuyor sistem oluşturuyor ona göre uygulamaya geçiyor ben 34+2 Haftalıgım mesela bende de hala Bi gün çok hareketliyse diğer gün çok olmasada ufak ufak vuruyor geceleri özellikle çok hareketli oluyorlar ☺️
irem16 Aysunozb 27+6 dayım bende çok bekliyorum o anı, annem kardesime hamileyken görüyordum ayak izini son haftalarda sanırım 😊
HaticeBerkayBalat3103 @Aysunozb hareket ettikçe dışarıdan belli oluyor işte dikkatli baktığın zaman 20 haftadan sonra ama 30 lu haftalara geldimmi rahatlıkla dışardan görebiliyorsun hareket ettiğini 😊
momiesbabies Aysunozb göbek hareket ediyor tabi ama bazı videolarda karından eller ayaklar net görünüyor 😅 bende şaşıyorum 34. haftadayım ama öyle şeyler olmadı hiç sadece göbeğimin içinde bir şey oynuyor sağ sol , videolardakilere şaşıyorum
iremcannn1907 Aysunozb https://www.hizliresim.com/tszh1xg Haftada ilk tekmemiz. 34. Haftadayız karnımın dışında bu şekilde hep geziyor artık 😂🧿 muhteşem bişey 😍