Mervedefne33 Kızlar daha yeni bir hamişim sürekli saçım dökülüyor gebelikten olur mu sızce yoksa b12 vitamini yine mi düşük gitsem igne sini de vurmazlar gebe Olunca ama çok feci dökülüyor benım gibi olan varmı kızlar sizce gebelikten mi
Kamusbuglem Mervedefne33 benım geçen seneden beri böyle milletin imrenerek baktığı saclarım maf oldu hiç kalmadı o kadsr gür ve güzeldiki koronadan beri çok dokuldu tam geçti dedim kovit asısı oldum yine saclarım dökülmeye başladı nasıl olcak bilmiyorum
Ezginur35 Mervedefne33 kan değerlerinize mutlaka baktırın benim de geçen ay 190 dı bir ay içinde ciğer dalak yiyerek ve 1000 mg b12 vitamin takviyesi ile (iğne alerji yaptı) şu an çok şükür 487 olmuş 🧿hala da kullanıyorum ihmal etmeyin
Selindora Benimde öyle kel kalıcam diye korkuyorum dedim doktora . Bir süre sonra durur doğumdan sonrada fazlasıyla çıkar dedi. Demir takviyesi yaptı.
Sermec27 Selindora valla doğumdan sonra daha beter dökülüyor hamileyken sacım gürdü 5 ay önce doğum yaptım kel kalacağım neredeyse tutam tutam dökülüyor
Selindora Valla bilemiyorum ki doktor teselli için mi dedi. İnşallah durur. Vitamin takviysi lazım. Ben çok kusuyorum . Vucudum halsiz kaldı