mavi_kelebek467 Hanımlar 43 anne olarak söylüyorum siz siz olun bebeğinize isim koyarken çok dikkatli davranın. Kızçemin adı Hafsa, aslan yavrusu demek. Daha bir buçuk aylık ama gerçekten tam bir aslan. Gerek pençeleri gerek vahşiliği gerekse kükremesiyle. 😂😂😂 Uslu sakin bir kızçe beklerken adına yakışır çıktı benim minnoş. Ben uyarımı yaptım benden söylemesi. 😂😂😂😍😍
BesteKc mavi_kelebek467 ay ben de bi isim beğendim rüzgar tanrısıymış anlamı… esip gürleyip hepimizi gümletir mi dersiniz ya amaaaannn 😵💫😵💫🤪🤪😂😂
mavi_kelebek467 0322sukran 43 günlük yazacaktım eksik olmuş. 🤭 Amin, hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı. 🤲🏻 Vallahi bizzat tecrübe ettim. 😂😂
Selin12- Deletedmom16362 acaba nasıl anlata bilirmisiniz bende kızıma masal deniz koymayı düşünüyorum ama nasıl çok merak ediyorum
mavi_kelebek467 babypoemnur ben de çok severek isteyerek koydum elhamdülillah hiç şikayetçi değilim. 🥰🥰🥰 Rabbim oğlunuzu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bir de Hafsa’nız olur. 🤲🏻🥰
babypoemnur mavi_kelebek467 ayyy hayırlısıyla inşallah ama ikinci için uzun bi süre düşünmem gerekiyor 23+2 ve hala şiddetli kusmam var geçmiyor yani 🤦🏻♀️
Selin12- mavi_kelebek467 canım ben gerçekten inanıyorum benim kızım var adı ırmak gerçekten çok sakin diğer kizim var adı zeynep iki isimli zeynep çok fena ve çok bilmiş gerçekten isimlerinin anlamını taşıyorlar
sacmalamakizim mavi_kelebek467 Bizimki de Şirin Buse hem gamzesi var hemde güleç 😂 bir sorunu olmadimi ağlamaz kolay kolay 😂
Deletedmom16362 Selin12- Kizim ikizler burcu. Çok hareketli,merakli bazen cok huysuz bazen cok sakin. Ilk zamanlar çok ağladı,sonradan düzeldi. Simdi 2.5 yasinda asla oturmaz öyle,surekli karıştırır,ogrenmeye çalışır. Huyu tuttu mu tutar 😁
B_U_S_R_A mavi_kelebek467 Benim kızımın ismi de Hafsa Nur çok sakin bebeklik geçirmiştim şuan 4 yaşında ama yinede aynı gibi sessiz sakin 🤭🤗