Pokut Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğimde gögüslerim çok yara oldu krem ne kullandıysam geçmedi ağlaya ağlaya emzirdim parmaklarımı ısıra ısıra halada çatlak hamile olduğumu öğrenince sütten kestim oğlumu şimdi kabuk atıyo ve çatlak gümüş kapak ile çözüm buldunuz mu işe yarıyor mu gerçekten o zamanları yaşamak aklıma gelince piskolojim bozuluyo
bsrakaradayi Pokut instagramda bir video izlemiştim yorumlarda herkes desteklemişti lahana yapraklarını yıkayın poşetle buzlukta tutun bir kaç saat sonra memenine koyunca rahatlatıyormuş. Tam detaylı hatırlamıyorum bir araştırın isterseniz
Bebi1307 Pokut evet ben de ilk emzirmemde gümüş kapaklar sayesinde rahatladım.mastit oldum kaç kere ateşler içindeydim göğüs ucum kopup düşecek sandım o kadar kötüydü. Gümüş kapakları devamlı kullanın ama, hiç çıkarmayın emzirme bitince direk takın. İçinde süt biriktikçe nemlendiriyor iyileştiriyor. Gece gündüz hep göğsümdeydi benim
Bebi1307 bsrakaradayi bu dediğiniz mastit durumunda çok işe yarıyor. Baktınız süt kanallarınız çok dolmuş elinize geliyor onlar kistleşip ateş kriz vs ypmadan fazla sütü sağıp bu yöntemi yapmak iyi gelşyor
Bebi1307 aysnrsvs evet cünkü sağa sola yatarken icindeki sütler dökülebiliyor sütyene o nedenle pamuk göğüs pedi koyuyordum
aysnrsvs Bebi1307 ilk bebekte bol göğüs pedi kullandım şimdi hamileyim gümüş kapak yetiyorsa göğüs pedi almayayim diye düşündüm ama lazımmış teşekkür ederim
Bebi1307 Pokut bi zararı olmaz ama ne kadar nemlendirir süt gelmeden onu bilemiyorum..ben göbeğime kullandığım bio oilden elimde kalanı tampon hareketlerle göğüslerime de sürüyorum nemlensin diye
Skgn Çok hassas bir cildim olmasına çok şükür yara olmadı ve şu video sayesinde: Bebeğin doğru kavramasını sağlamak önemli olan. Ancak gümüş kapak da almıştım. İlk günlerde kullanamadım o yüzden kapak değil doğru kavrama etkili diye düşünüyorum.