MerveeD tevhidebrt 2 günlük büyüğüz ama olsun yazmak ıstedım ıyı aksamlar bızde bugun 14 haftalık olduk ❤️🙏🐣
Civcivinannesiii tevhidebrt 13+3 oluyomu ahahah Bizde 13+5 cmt gunu cinsiyet ve ikili test icin gidecez insallah saglikla ilerler hersey bacak arasinida acar yavrumda goruruz🤣🤣🤣
MerveeD tevhidebrt 11+5 . Haftada gtmıstım belli degıldi ay basında randevumuz sabırsızlıkla bekliyoruz
tevhidebrt MerveeD çok sevindim canım allah gönlüne göre versin sağ salim kucağını almayı nasip etsin inşallah🥰
BerivanDeniz tevhidebrt bazen 12 haftalıkken belli olabiliyor bazen de doktor çok küçük göremedim diyor ben bı umut bekliyorum heycanla sen sordun mu doktora
BerivanDeniz Civcivinannesiii doktorun yanına girmeden çikolata fln tatlı şeyler ye bebiş hareket etsin gösterir inşallah ikili test için doktor gün mü verdi
tevhidebrt Civcivinannesiii ben bugün gittim 2li test yaptırdık sonra geldik bir şey demedi doktor bende sormadım
Civcivinannesiii BerivanDeniz visne suyu icip cikolata yiyecem insallah. 🙈 evet canm doktor kendi dedi ikili testide yapariz ogun diye insallah bi sorun cikmaz
BerivanDeniz tevhidebrt bazı âileler cinsiyet ayrımı yapıp çocuğu aldırmak istiyor o yüzden devlette çoğu söylemiyor
BerivanDeniz Civcivinannesiii ben en son geçen ay gitmiştim kontrole bide yarın gidicem işte hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin