Pinarbeki Kızlar bebişim tekmeleyip geziyor ediyor ama arada sanki karnım titriyor gibi .buda beni korkutuyor sizinde böyle oluyomu ? 27+1🤔
Mineoksuz Pinarbeki 35 haftalığız benimde oluyor arada sanki ard arda ayağını vuruyor gibi baya hızlı 😌
Rumeysaylz Pinarbeki Evet canım bende yaşıyorum o durumu ve hıçkırdığını düşünüyorum çok ritmik ve minik minik hareketlerle yapıyor 😍
Duyguynrky Pinarbeki evet benimde 34 oldu elektrik çarpıyor çocuğa içerde diyorum babasıda sana çekmiştir irkiliyordur diyor 🤣🤣( bana da arada dokunduğunda ürperir titrerim ya da saçıma filan dokunduğunda 🤣)
Pinarbeki Rumeysaylz ben dediğim o degl canım hickirigini hissedebiliyorum😊anlatamadım ben sanırım biraz ama bı kaç arkadaş yada aynısı oluyomus normal bı durum sanirim
mucizemizibekliyoruzz Pinarbeki bazen bende de oluyor sanki içeriye 2 saniye elektrik vermişler gibi. Normal demek ki
Pinarbeki mucizemizibekliyoruzz ay aynen öyle oluyor. Valla biraz olsn rahatladım demek çoğu kişide oluyomus
Duyguynrky Pinarbeki o ritmik oluyor canım atar damar atıyor gibi genelde rahmin ortasında oluyor 1-2 dakika bazen daha uzun sürüyor ve ritmik atıyor o bebişin yuttuğu amniyotik sıvıyı çıkarırken oluyor
Hcrksk Az önce kahvaltı yaparken pıt pıt ses vardı bende sen arıyorum tv nin sesini kıstım aa bi baktım benim kız hıçkırıyor🙏🤪🤪🤪ilkkez duydum 28+5 iz💕💕💕🤲
ElifAkaln Hıçkırıkla o titreme farklı oluyo 😊 hıçkırık kalp ritmi gibi atıyo titreme bildiğin titreme 😃
Hcrksk Duyguynrky ben deilkkez bugün duydum.ama ileriki haftalarda anneler kemik çatırdama sesi duyuyormuş.çok enteresan💕💕