Sumeyra0101 Kızlar 4 gün sonra epidural sezeryan ile doğum yapicam bebeğim donmedi. Bu şekilde doğum yapanlar nasil geçti sizin için benim ilk doğumum ve haliyle korkularım var... 😑
Sevdaaa Sumeyra0101 bende 4 gün sonra bebeğim dönmediği için spinal sezeryan olucam 😐 benim kuzumda donmedi
Nebiyeee Vallahi dun sezeryan oldum ama isimleri karistiriyorum😂 belden igneyle uyusup oyle oldum sipinalmi oluyo bu epiduralmi
Fatmatayyip Nebiyeee sonradan sancın oldumu ? Bende belden iğne düşünuyorum ama korkuyorum sonradan ağrım olurmu diye ? 🤔
Sumeyra0101 Kızlar bende de o korku var acaba uyuşur muyum endişesi ben hiç uyusmayacagimi düşünüyorum saçma ama psikolojik sanırım
svgisnreyphn Bende 3 gün sonra genel anesteziyle sezaryen olacğm inş. Doktorlrn hepsi spinal öneryo daha lüks bayılmysn görysn falan bide uyandrma işlemyle de uğraşmyolr bu yüzden hepsi hemen spinal öneryo ama her olanda hemen olmasa da sonra bel ağrısı kalıyor o kadr çok kişiden duydm ki hepsde böyle kuzenmde anestezist benim o da kesnlkle genel uyu dedi bana zaten bende korkuyorm amelythane falan pank olrm dye doktrm da genel dedi. Hayırlı doğmlr olsn herkse
Sumeyra0101 Genel anestezide zor ayıkıldigini ve uyandığında direk acıyla uyanildigini soyluyorlar. O yüzden tercih etmek istemedim ben. İnşallah hayırlı bir şekilde gerçekleşir tüm doğumlar 🙏🙏
Yabrukus Sumeyra0101 hiç korkma ben daha olmadım ama ailemde çok kişi oldu herkes hemen kalktı toparlandı zaten