sessiz_oyuncu Dermin 28+5 haftalığım 1 hafta önce yıkadm ütüledim. İlk kızımın kıyafetlerini çıkardım zaten henüz biraz daha ütülenecek var. Ben sona bırakmak istemedim. Üstelik birde temizlik var dolap aldım çocuklarıma o gelecek fln. Hepsini bir araya sıkıştırmak istemedim. Hazırca dolaba yerleştirmek istedim. 😊
edanurciftci Dermin dolabı varsa bence vakti yok yıka ütüle katla dursun ben kaçıncı haftada yaptım hatırlamıyorum çok oldu 😂😂
Ilayda08 32 de yıkadım ütüledim hepsini ama ağırlaştıgım için zor gelmişti açıkcası benımkinin bir gardırop kıyafeti oldu daha doğmadan o yuzden 😅
Minimommy sessiz_oyuncu ben de dolabın gelmesini bekliyorum yıkamak ve yerleştirmek için😊 dolap yokken muhafaza edecek yer yok😁
Ecembass22 35 haftaligim canım bende iki gündür yikiyap utuluyorum agirlasmadan yap sonra eğilip kalkmak zor oluyor
Kumsallina95 Nidakrbla benim büyük kızın kıyafetleri olduğu için 7 sene öncekiler karışık yıkadım 60 derecede attım birşey olmamıştı utuledim dolaba dizdim mis gibi
Ecekoraymom1722 Haftadayım bende daha dün yıkadım erken doğum ihtimali var malesef hemen hazırlamayı düşünüyorum geç bile kaldım hatta sizde hazırlayın elinize gelir
Yagmurdgdgn13 Dermin 29 haftalık gebeyim. Bebeğimin her şeyi hazır çok büyük hevesle de aldım hepsini üzerimde o kadar büyük bir üşengeçlik var ki ne zaman nasıl ypacam su an bi fikrim yok elbet doğuma kadar yapabilirim 😁
Cokistersengelerbence Dermin haftamız seninle aynı. Ama her ihtimale karşı bu hafta sonu yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum 🌸
Baharozdemir Dermin ben daha bişey almadım. Erken dgm riskim var diye istemedim. 30 hf göreyim demiştim. Gördüm sü an Rabbime şükürler olsun. Yapmsya basliycam
incimercan Dermin 35. Hafyamdayım, bu hafta yıkayıp ütüledim. Uzun süre ayakta kalınca ayaklarım ağrıyor diye koltuğun önüne açtım ütü masasını , oturarak ütüledim 😀
sessiz_oyuncu Dermin hepsini bir yıkadım normalde 30 derecede yıkıyordum ama bebişimn kıyafetleri biraz sararmış o yüzden 40 derecede yıkadm. Eğer bebeğinizin kıyafetlernin renginin çıkmayacağını düşünüyorsanız karışık yıkayın
incimercan Dermin karışık yıkamak istiyorsan domol renk mendilleri var, ben omdan aldım trendyoldan, renk veren kıyafet olursa o mendile hapsoluyormuş. Beyaz ve renkliler birer makina olduğu için henüz kullanmadım.
poyrazinannesi3547 32 haftalıkken yıkadım ütülerim 30 derecede renkli beyaz ayırdım duru granül aldım miss gibi kokuyor bugünde dolabı kurulucak ondan sonra dizicem inşallah
Dermin poyrazinannesi3547 hayırlısı olsun canım rabbim sağ sağlim acısız kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
kizannesi_1004 Dermin 30.haftada yıkayıp ütüledim ve hurçla kaldirdim hemen dizmeyi dusunmuyorum tozlanir