Agg0207 MeltemKurayTosun ınglesina trilogy bana bi çok kişi bu arabayı önerdi canım ben bundan alıcam büyük ihtimalle sende bi incele istersen
Neslihankarabal MeltemKurayTosun lelebaby ligou travel sistem aldim. Cok memnunum şahsen. Fiyat olarak ta uygun kullanim olarak ta saglam
Kivito Agg0207 eğer ikinci el arıyorsanız bende sıfırından farksız çok az kullanıldı city son çıkan modeli var yanında hiç kullanılmamış anakucağıda var satıcam ihtiyaç fazlalığından düşünürseniz eğer tabi
Muhammedamine Arkadaşlar bu posta uygun fiyatlı ve kullanışlı bebek arabası önerisindede bulunursanız iyi olur durumu olmayanlar da takip edebilir hani durumu iyi olsada herkes arabaya bu kadar para vermek istemeyebilir herkes bu kadar pahalı alamayabilir
MeltemKurayTosun Hhilall ebebek ve civilde casual quantum vardi cok guzel kullanisli duruyorr iyimidir ki 1.100 tl dusmus
Muhammedamine Esrakbas biz henüz küçüğüz oğlumlan daha almayı düşünmüyoruz 😌 ama herkes çok pahalı bebek arabaları önerisinde bulunuyor varsa hem uygun hem kaliteli bi araba alan annelerimize de yrdımcı olur bende fikir edinirim hem
Hhilall MeltemKurayTosun biraz kumas kalıte farklı var yanı casuelin arabaları genelde cok ıyı oluyor ve kullanıslı