Tazeanne0134 Arkadaşlar 12+4haftalık hamileyim ve 2.gebeliğim az önce sağ tarafım da balık kayar gibi bi şey hisettim ama bebeğin hareketleri midir bilemedim oğlumda da 18.haftada öyle hissetmiştim ama bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum tecrübeli anneler
sumeyraballl Tazeanne0134 12. Hafta çok erken kuzum hissedilmesi için damar seyrilmesi oluyor genelde
asena9 Tazeanne0134 2. Gebelikte erken hissedilmesi normal diye biliyorum benim ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başladım
Belacivciv Tazeanne0134 İkinci gebelik için bile 12 çok erken aslında 😊 İkinci için en erken 16. haftada hissedilir diyor doktorlar
Kumsallina95 Tazeanne0134 benimde ikinci gebelik 12. Haftada kalp atışı gibi kasıkta vardı 16. Hafta tam hissetim şimdi 24 net tekmeler
Kubrailkan asena9 15.haftamdayim bende hissetmedim ama ne hissedicem nasıl anliycam bilmiyorum tarif edebilir misiniz 😅😬🙊🥰
asena9 Kubrailkan ben minik minik tekmeler hissetmiştim çok hafif böyle pıtır pıtır yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama bebek hareketi olduğunu anlıyorsunuz onun az çok 🥰
asena9 Tazeanne0134 bu konuda en doğru bilgiyi doktorunuz verebilir bence çok aklınız takılıyorsa bi kontrole gidin derim
sumeyraballl Tazeanne0134 evet güzelim o haftalarda damar seyrilmesi çok olur belinde bile hissede bilirsn 😊
Tazeanne0134 Belacivciv ya bende öyle düşünüyorum ama işte oğlumda ilk öyle hissettim ya ondan sorayım dedim