fyznrilter Kızlar bir şey sormak istiyorum, 36. Haftanın içerisindeyim, çok afedersiniz bugün çok sık idrara çıkıyorum, tuvalet ihtiyacını gideriyorum aradan 1 veya 2 dakika geçiyor tekrar aynı durum. Bu durumu yaşayan var mı acaba 🤦🏻♀️
Ftmsgr fyznrilter Evet canım ben 36. Haftamdayım bebiş Baskı yapıyor sanırım bir doğursakta kurtulsak 😄🤭
Damlasu_23 fyznrilter aynı bende öyleyim son zamanlarda böyle oluyormuş bebek idrar keseine çıktığı için
Ezgihnm fyznrilter benimde öyle gece özellikle çok kalkıyorum 😞 doktorum bebeğin bası mesaneye baskı uygulayıp kendini yerleştirmeye çalıştıkça bunlari yasaman çok normal dedi
fyznrilter Ftmsgr mevlam mubârek vakitte kucağınıza almayı nasip eylesin. Pozisyonu nasıl bebeğinizin
fyznrilter Ezgihnm biz geçen hafta kontrole gittiğimizde pozisyonu tersti yani kafası yukarda hâlâ da dönmedi galiba 🤦🏻♀️
Ezgihnm fyznrilter bebisin donmesi için bazı egzersizler var. Melikeyoga İnstagramda bu hareketleri yaptırıyor istersen bak işe yaradığını söyleyenler vardı
annesi_ fyznrilter 36+1 haftalığım benimde sık tuvaletim gelmeye başladı bebeğin başı aşağıda baskı yapıyo sanki tuvaletim gelmiş gibi oluyo 2 haftam kaldı 🤲🏻