Metehanmoom Kızlar çok korkuyorum iki doz ciğer geliştirici den sonra bebeğim haraket etmedi bugün hissemedim yarın kontrolum var beklesemmi ki yarina kadar normal mi dir bu durum başına gelen varmı 😔😔😔🤲🤲36 hafta 5 günlüğüm
ogretmen_anneee Metehanmoom geliştirici sonrası hareket azalması oluyor doktorum özellikle söyledi ve gercekten öyle oldu . ama hiç hareket etmediyse gün boyu doktora gidin tabi .
Tatlisanneadayi Metehanmoom doktorunuza haber verin. Ben de geçen hafta vuruldum hareketi azalırsa hemen gel demişti ama çok azalmadı benim gün boyu takip etmiştim hareketleri
Metehanmoom ogretmen_anneee şimdi geç oldu ama sabaha kadwr bekleyeceğim :( insalalh herşey yolunda dir dogumuma bir hafta kaldı eğer azalma olursa alıyorlar mı direkt sezeryan a
ogretmen_anneee Metehanmoom hareketleri ciger geliştiriciden dolayı azaldıysa sıkıntı olmaz ama sebebi farklıysa tabi alırlar . Hiç hareket hissetmediniz mi minicikte olsa
Metehanmoom ogretmen_anneee şimdi geldim için rahat etmemişti nst çektiler sonucu güzel çikti nst de etti haraket 🤲 yarın sabah da kontrolüm var ay çok şükür