cnntylmz Tekrarlayan düsüklerde yapılması gereken testler nelerdir kizlar kan pihtilasmasi testti yaptirdim ama gebe olmadan perinatolojiye gitsem bakarlar mi
freuze cnntylmz Perinatoloji yalnızca gebelik durumunda bakıyor. Siz kadın doğuma muayene olup düşüklerinizden bahsederseniz doktorunuz sizi yönlendirecektir. Genetik testi yapılabilir size ve eşinize.
vuslatim34 cnntylmz üç defa kimyasal oldu. Genetik ve kromozom testi istedi eşimden ve benden. Üç ay gibi bir süreçte çıktı sonuçlarımız
cnntylmz freuze genetik test yaptirdim pihtilasma var ama cok ileri degil 0.6 igne ve ecopirin kullandim ama olmadi
-YildizTozu- cnntylmz trombofili paneli, OÇTT, smear, hsg, tıbbi genetik bölümü de bir takım taramalar ister. Ayrıca eşinizin de spermiogram ,morfoloji raporu ve kromozom analizi yaptırması gerekir
cnntylmz -YildizTozu- genetikte kan pihtilasma testi ve kromozom testi yapildi sadece hafif pihtilasma cikti 0.6lik igne kullaniyorum . Rahim filmindede bi sıkıntı cikmadi . Esim de yaptirdi ama bi problem cikmadi cok yoruldum artik.
-YildizTozu- cnntylmz ogtt yazmak istemiştim şeker ile ilgili test. Kaç kaybınız var? Bazı düşüklerin sebebi olmayabiliyor benim de 2 kaybım vardı bu testlerin hepsi yapıldı hiç bir sorun görülmedi. Çok şükür 3. de sorun olmadı yorucu ve yıpratıcı bir süreç anlıyorum sizi. Tıbbi genetik bölümüne de gitmenizi tavsiye ederim
Karahaninannesi cnntylmz üniversite yada arastırma hastanesine gidip tekrarlayan düşük bölümüne gitmeniz lazım Orda zaten bütün yapılması gereken tahlıller yapılıyor. Tekrarlayan düşük ciddi bi rahatsıZlık kolay kolay da sebebi bulunan bişwy değil oyüzden sadece pıhtılasma testıyle olmuyor. Genetık test te yaptırmanız lazım mutlaka hepsı fakultede yada arastırmada yapılıyor
cnntylmz Karahaninannesi tekrarlayan düsük bölümü var mi acaba adi ne yoksa direk tibbi genetige mi gitsem
freuze cnntylmz Üniversite hastanesinde var. Tekrarlayan gebelik kaybı polikliniğinden randevu alıcam derseniz verirler.
Karahaninannesi cnntylmz ben bursda oturuyorum burdakı fakultede var hangı sehırdeysenız oranın netten onlıone randevusuna gırın cıkıyo zaten böşümler kadın doğum bölümü alanında alt dallara ayırıyolar. Diyelim ki yok sız kadın doguma alın zaten sızi genetiğe yonlendırıcek genetıge dırek sıra alamıyosunız zaten.