Anneadayi95 26+2 Den selamlar kızlar :) Mide yanması şikayeti çekenler önerilerinizi alabilir miyim ?
Cansurts Anneadayi95 Şuanda midem yanarak bu postu okumam 🤦🏻♀️ Kol dondurma ile 5 dk olsa da geçiyor genelde soğuk şeyler yediğim zaman oluyor. Onun haricinde gaviscon verdi doktorum 🥺
Ece003 Anneadayi95 24. Haftadayım çok canım yanıyor artık dayanamıyorum sinirim çok bozuluyor🥲yemek bile yiyesim gelmiyor artık
Gizemmmmira Anneadayi95 Ece003 Cansurts Handan_65 Kızlar ben hergün aynı sorunu acayip ve aşırı derecede yaşıyorum 35 haftalığım ve beni tek rahatlatan şey bana kesin çözüm olan KARBONATLI SU ben doktoruma danıştım bir sorun olmayacağını söyledi sizde doktora danışarak kullanabilirsiniz ama İnan ki direk kesiyor
Cansurts Gizgizgiz Soğuk süt salatalık yeşil elma falan dene birde belki azaltır biraz Ben 15. Haftadan beri çekiyorum tamamen kesecek birşey bulamadım malesef varsa bilen yazsın 🥺
Handan_65 Cansurts Bem sabah 5bte salak gibi nar yedim ve geri çıkardım ve midem gün boyu yandıı tövbe ettim
Cansurts Handan_65 Ay bende de nar aynı etkiyi yaptı birde reflü var kiii sorma ya. Salça baharat falan hepsi etkiliyor canım. Neyden dolayı yanma yaşadığını bilsen ona göre yersin aslında
Cansurts Gizemmmmira Gidince doktoruma soruyorum kesinlikle , inşallah tamam der. Etki eder de kurtuluruz yaaa
Ece003 Gizemmmmira hay Allah razı olsun deneyim bari bu gün yatakları silmek için karbonat almıştım mide yanmasına nasipmiş😄
gurbetcikizii Anneadayi95 ayyy benimde öyle midem çok yanıyor ve aşırı bulanıyor yaa ben dün gece vanilyalı dondurma yedim ve işe yaradı gibi sanki piskolojikde olabilir 😅 onun haricinde soğuk süt bide elma iyi geliyor canım