Deletedmom177227 Ya ben aldığımdan beri fitil kullanıyorum da ağızdan almanın etkisi vajinal yola göre daha mı az?
GamzeCan Deletedmom177227 etkisinde azalma olmaz yan etkisi daha fazla oluyor baş dönmesi falan oluyor uyumadan almanız gerekiyor
Senays Deletedmom177227 yine ben :) evet fitil daha etkili fitil olursa tek ağızdan olursa 3 tane al demişti dr um ben dikiş korkusundan hiç fitil yapamadım ama ağızdan aliyorum birde yan etkileri oluyor uyku mide bulantisi gibi
annesi_ Deletedmom177227 Canım fitil daha iyi ağızdan almaktan çünkü rahimi güçlendiriyo bebeğin sağlam tutunmasını sağlıyo tabi akıntı olunca hiç iyi olmuyo ama yapıcak bişi yok ben 34.haftama kadar kullandım fitil olarak gece 2 tane atıyodum artık kullanmıyorum çok şükür bari 1 ay rahat ediyim 😄😄
Deletedmom177227 GamzeCan günde 3 defa olunca. Bi de akıntısı falan cok oluyo malum.. bu gece denicem bakalım
Deletedmom177227 Senays yok daha dikişe denk gelmedim Allah korusun ama o akıntı beni bitirdi 😥 bi de yapışık bi dokusu var malum, bütün gün peçete ıslak mendil 🤦🏻♀️ Bi de benim günde 3 defa 🥺
Deletedmom177227 annesi_ o zaman yine devam 😂 valla o akıntıyı çeken bilir işte artık çamaşırıma pecete koyuyorum sürekli, ıslak medille de siliyorum mecbur 🤷🏻♀️
annesi_ Deletedmom177227 Bende çareyi günlük pedde buldum çamaşırına yapıştır sonrada peçete koy canım enazından çamaşırına geçmez ıslaklık ben öyle yapıyodum her gün çamaşır mı dayanır 😂😂