Seydanuurr4 Kızlarrr adetime 8 gün var bugün sol kasıgımda ara ara bi batmalar oluşuyor bıçak saplanır çıkar gibi birden aniden girip batıp çıkıyor hamilelik belirtisi mi yaşayan var mı bu durumu
Nurem20 Seydanuurr4 benimde öyle canım bat 25 kasım ama bence gebelik belirtisi olabilir diye düşünüyorum
Knknesra Seydanuurr4 Benimde kasıklarımda çok ağrı ve batma vardı adetime 8 gün kala kan testi yapmıştık 2 çıkmıştı. Tam adet olacağım gün merak edip test yaptım direk çift çizgi çıktı
Cnblt Nurem20 benimde vardı kramp kasık ağrısı hala var adetim 2 gün geçti olmadım bugün test yaptım negatif
Cnblt Seydanuurr4 vermedim biraz daha geçsin kesin olmazsam kan vereceğim ama 11 kasım 0.8 kan testim 15 kasım 2 çıktı bugünde idrar testi yaptım evde negatif çıktı
Seydanuurr4 Cnblt gebelik testlerine pek güvenemiyorum ben gecen ay yaptığım zaman silik çıkmıştı aynı testten tekrar yaptım çıkmadı pek güvenemiyorum tekrar bi kan verin
Cnblt Seydanuurr4 bu gebelik testleri sabah aç karna yapılınca doğru sonuç veriyormuş bugün bu bilgiyi verdi bi tanıdığım 4 çocuğu var
Cnblt Seydanuurr4 hepimiz için hayırlısı olsun ama anlayamadığım sancıyı geçtim nefes kesen korkunç kramplar niyeydi adetime daha çok vardı kramp ağrılarım vardı adet yaklaştı göğüslerimde ağrı oldu ama bişey yok adet sancım vardı hiç sancılanmadım bugün çok garip değil mi
Seydanuurr4 Cnblt aynen bende öyle olmustum diğer ay demiştim kesin hamileyim diye ama bilmiyorum neden öyle olduğunu
Cnblt Seydanuurr4 belki vücut kendini gebeliğe hazırladı belki sen bu ay hamile kalırsın ben gelecek ay🥰
Seydanuurr4 Cnblt allahım hepimize en hayırlı zaman da versin insallahhh henüz 2 aylık evliyim ama çok istiyoruz