Valla kızlar dün Sezeryan istiyorum demeden önce doktorun rahme uyarı yapmasıyla sancım başlamıştı. Neyse biz sezeryan istedik sonra doktorumun hiç içine sinmese de mecburen yapacaktı ısrarım üzerine. Neyse geldik biz sabahın altısında hastaneye ama ben sabaha kadar hafif adet ağrıları çekmiştim. Uyumamıştım zaten sezeryan olucam diye. Sonra neyse geldik hastaneye bana sonda herşey takıldı ama bi yandan kasılmalarım devam ediyordu 🤣 doktorum geldi doktor çok önemli gerçekten kızlar. Normalden hiç vazgeçmedi benim için 🙃 bi muayene oldum 6 cm olmuşum dedi kader ben seni hayatta sezeryana almam sen hissetmeden bu kadar açıldıysan çok iyi doğrursun dedi. 😃 bi gazla sondayı falan çıkarttık neyse indik doğumdan katına. 8 cm e çok kolay geldim şükür Allah’a sonra suyumu patlattılar su patlayınca ağrılar başladı bi iki saat öyle zorlayan ağrılarım oldu şükür normal doğumla paşamı aldım kucağıma. Sakın normalden korkmayın bide akışına bırakın rabbime hep hayırlısı deyin. Bu muymuş doğum diyorum şimdi ☺️