Esrahan 15 haftalık hamileyim boğazım çok kötü faranjit KBB ye randevu bulamadım doğal çözüm önerilerinize talibim
Polenpolen52 Esrahan ay bende aynıyım bende bogaz agrısı yok ama sukur, bal pekmez, siyah çay , ılık ballı karabiberli süt , mandalına bolca
Tugbaky Esrahan tuzlu sulu gargara faranjite en iyi gelen şeylerden biridir. İnternette tam olarak nasıl yapıcağınızın tarifi vardır mutlaka. Ben çok oluyorum sürekli hatta genelde tuzlu su yapıyorum sabah akşam.
Pemre Esrahan merhaba taze zencefil demleyip biraZ ılıdıktan sonra bal ve limon koyup içebilirsiniz. Yeni gecirdim dr tavsiyesidir bu. Sormadan içen biri dglm asla
Esrahan Pemre Merhaba! Bende çok fazla doktora danışmadan bişey yapmayı sevmiyorum ama o kadar kötüyüm ki anlatamam😞
Clkha Esrahan Tuzlu su gargara. Ballı süt. Zencefil bal limon çayı bunlar iyi gelıyor . Tavuk suyuna limonlu sarımsaklı çorba .Ayrıca toz alerjin varsa ona göre her gun yattıgın odayı havalandırıp temizlemelisin 👌
Pemre Esrahan içme suyunu kaynadıktan sonra icine taze zencefil koyuyorum. 8-10 dk kaynatıyorum. Sonra dediğim gibi biraz soğuduktan sonra bal ve limon sıkıyorum. Hem leziz hem de sifa
duygu_ozgenc Esrahan udi hindi yagi kesinlikle annem kac senedir cekiyor ilaclar antibyotikler kullanmadigi sey kalmamisti udi hindi yagi aldim iciyor cok Iyi geldi diyo