BrcKsaYldrm 39-40 haftalık anneler ne durumdasınız? Hafif ağrılar dışında bir belirtim yok, panik yapmaya başladım biraz. Nasıl gelecek bu bebekler? 🥲🥲
Esrakly BrcKsaYldrm gelmiyor gelmiyor bu gün kontrolüm vardı yine sancı çıkmadı 😂 bende 40 haftalığım kızım gelmek istemiyor haftaya suni verilecek 🤷♀️
Fatmanur123nrt BrcKsaYldrm 40+1 de normal doğum yaptım hafif ağrım vardı benimde acile gittim beni yatırın dedim suni sancı ile doğum yaptım çünkü çok sıkıldım artık burda bi çok posta yazmıştım şimdi hepimiz doğurduk o yazanlarla 😃😃😃😃
Ozie1993 BrcKsaYldrm bende 38+4 oldum bugün çok karnım ağrıyo 😭 bide çok sık büyük tuvalete çıktım midemde bulanıyor
BrcKsaYldrm Esrakly fenalık gelmeye başladı bana 🤭 uçan kuş bile doğurmadın mı artık diyor 😂 korkuyorum günler ilerledikçe aksi bir şey olacak diye 🙄
Esrakly BrcKsaYldrm aksi bişey olmaz canım zaten doktorun aksi bişey olmasına müsadece etmez bebeklerin kendi istekleriyle gelmesi doğumu daha kolaylaştırdığı için bekletiyorlar aksi bir durun olursa zaten hemen doğumu başlatırlar bana bu gün istersen yatış veriyim dedi ama yapmadın pazartesi kontrolüm var tekrar belki o zaman sancım çıkar o zaman yatış isterim
BrcKsaYldrm Esrakly yarın tekrardan nst ye çağırdı bakalım ne diyecek.. 41 dolmadan müdahale edemem düzgün ilerleyen gebeliğe dedi ama sağdan soldan duyuyorum yok neden o kadar bekliyor çocuk kakasını yaparsa vs diye de endişe ettim
Fatmanur123nrt Mujde0808 38. Haftadan 40. Haftaya kadar 2 cm di yatırdıklarında aynıydı rahim kolay inceldi benim suni sancıdan 1 saat sonra 4 cm olmuştu rahim kolay inceldiği için açılma hızlı ilerledi 8 saat aldım suni sancıyı bi kaç sonra 6 cm di doğumdan yarım saat önce 10 cm tamdı toplam 8 saat sürdü ama ilk 4 saati hafif di sancım sonra çoğaldı son 4 saat sıkıntılı geçti
BrcKsaYldrm Ozie1993 bunlar bir ara bende de oldu ama şuan çok hafif ağrı dışında hiç bir şey yok 😔 ağırlıktan belim ayrıldı artık 😂
Fatmanur123nrt Mujde0808 vajinadan veriliyor mu bilmiyorum hiç duymadım serum şeklinde veriliyor açılmanızın durumuna göre şiddeti artıyor