Erkekannesi58 O güzel günü anlatmaya şöyle başlıyım rutin konturolüme gittiğim gün doktorum idrarda protein kaçağım olduğu için tekrar benden test istedi verdim ve sonucu bekledik tekrar protein kaçağı çıkınca hemen seni üniversiteye sevk ediyorum doğum yapman gerekiyor dedi yoksa eş bebeği ve senizehirler dedi apar topar hastaneden çıktım arabayla üniversiteye yolda da eline haber verdim ciddi misin diyerek onda da bir telaş valizi alıp geliyorum dedi gittim bebeğime bakıldı bi sıkıntı yok ve hastaneye yatırdılar 3 gün hastanede idrar sonuçlarım takip edildi ve sonunda tekrar kaçak çıkınca hiç bi açıklık yok sancı yok 38 hafta olmuşuz doğum olacak dediler ve suni sancı ile aşağı indirdiler beni önce suyumu patlattılar sonra suni sancı verildi akşam 5 de gittim sabah 5 e kadar 12 saat suni sancı çektim ara ara kalkıp kapıya gidiyordum eşimi ve ailemi görmek için o çok iyi geliyordu bana saat 5 oldu ve doktor geldi yanıma açılma tamam masaya alalım dedi bebeğin kafasıda gözüktü dedi ve masaya çıkardılar ıkınmanın nasıl olduğunu anlattı hemşire üstüne sancı gelmesini bekledik bebeğimin başını zaten hissediyordum iki kere derin nefes aldım gıdığını göğsüne doğru çek dediler çektim ve ıkındım ikinci ıkınmamda oğluşum bize ve dünyaya gözlerini açtı ve kucağımdaydı bal oğlum herşeyimi almıştım kokusunu çektim içime doktorum çok güzel bi doğum oldu dedi ve dikişlerimi attı ve dünyanın en güzel şeyine kavuştum annelik mertebesine ve oğluşuma rabbime çok şükür bu kadar güzel birşey olur mu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah 😊 uzun oldu hakkınızı helal edin 😍❤😊😙
Aysecan Erkekannesi58 amin allahım bizlerede boyle kolay dogum nasip etsın allah analı babalı buyutsun canım
sudamlasi Erkekannesi58 maşallah çok güzel Bi doğummuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ismide çok güzel🙏🏻
Hulyaaaaa75 Allah saglikla anali babali buyutsun insallah 😍 hepimizede kolay dogumlar hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah🤲🏻
Mldrn01 Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydin sağlık sıhhatle yaşasın inşallah. Size de çok geçmiş olsun. Protein kaçağı değeri kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?
Erkekannesi58 Mldrn01 allah razı olsun çok sağolun teşekkürler amin inşallah cümlesine önce 2 çıktı sonra 1 düştü 24 saatlik idrar testi verdim onda kaç çıktı bilmiyorum canım
Mldrn01 Erkekannesi58 hadi ya benim geçen hafta +1 çıktı umursamadı doktor 31+2deyim simdi acaba tekrar gidip test versem mi
Erkekannesi58 Mldrn01 dikkate alınması gereken birşey ama çok yüksek bi değer değil ama Gene de dikkat et canım